verrassende avond

388 14 2
                                    


het is nu twee uur na het optreden van de ghost rockers. Charlie kan niet ophouden met zeggen dat Jonas de grote held van de avond is. Ook Brandon is Jonas heel dankbaar dat hij 'zijn meisje' heeft gered van een vergiftiging? Fenne is ook trots en vooral ook opgelucht dat Fré in de gevangenis zit. Alex staat heel de tijd bij Jules en zijn mama. 

charlies pov

iedereen staat te praten over hoe geweldig de avond wel niet was. plots voel ik iemand op mijn rug tikken. Het is Jimmy. hij vraagt of ik mee  wil komen. eigenlijk kon ik niet eens antwoorden want hij trok me al mee. Hij nam me mee naar buiten het regende. 'ik moet je iets vragen' vroeg hij. ik wist niet wat te antwoorden, wat als hij me vroeg of ik iets wou gaan eten of nog erger dat ik zijn vriendin wou zijn maar dat zou ik niet zo erg vinden. Ik ben smoorverliefd maar hoe zou ik moeten antwoorden met een ja of natuurlijk. Er was een pijnlijke stilte, je hoorde alleen de auto's rijden. tot het moment dat hij vroeg:' wil je mijn vriendin zijn, ik weet dat ik...' ik liet hem niet eens uitspreken en riep luidkeels 'jaaaaa' waardoor Mila al snel naar buiten gelopen.

Milas pov 

We hoorden geroep van buiten. ik keek iedereen aan ze keken me vragend aan. Toen ik ging kijken zag ik dat het Charlie was ze stond in de gietende regen met Jimmy. 'sorry ik wist niet wat me bezielde' zei ze met een betrapte blik.  'Kom' zei ik,we zullen weer naar binnen gaan. toen we binnen kwamen ging ik tussen Jonas en Branden staan. De 2 jongens waar ik zo van hou, ook al was ik met Brandon samen ik hield nog steeds van Jonas zoveel dat het pijn deed om hem te zien kussen met Fenne. Het was misschien mijn schuld dat het uit was maar toch. dus toen ik daar ging staan keek ik naar Jonas, hij keek terug net zoals we naar elkaar keken op het podium toen hij mijn leven redde.

Jonas pov

ik keek naar Mila en zij naar mij, het voelde raar vanbinnen. Mila deed nog steeds iets met mij, ik ben wel samen met Fenne maar blijkbaar voelde ik toch nog iets voor haar, niet zomaar iets want daarnet op het podium verdronk ik bijna in haar ogen, het werd een staarwedstrijd tot dat Brandon zei' kom Mila we gaan eens vroeg naar huis'. nu al hoorde ik mila zeggen. Ik denk dat ik het zeker ben ik hou nog steeds zielsveel van Mila.

brandon pov

Toen ik Mila zag kijken naar Jonas en omgekeerd, kreeg ik een steek van jaloezie op komen. Ik heb ze kunnen stoppen door te zeggen dat we naar huis gaan, Fenne vond het volgens mij ook een goed plan want ze knikte naar mij, toen hoorde ik mila jammeren 'nu al' . Ik trok haar mee en zei misschien een beetje overdreven boos ' JA'. We zeiden salu aan Charlie en Jimmy, aan Jules en zijn mama maar ook aan Alex die met een grote glimlach rondliep.' Awel Alex zo'n grote smile op je gezicht' zei Mila.' ja ik ben gewoon blij dat Jules' mama me heeft goedgekeurd' antwoordde Alex. toen gingen we naar buiten...

Mila pov

'Wat was dat met Jonas?' vroeg Brandon toen we buiten kwamen. 'Gewoon een staarwedstrijd meer niet.' antwoordde ik. Ja ja ja maak maar dat dat niet meer gebeurt of anders...' zei hij. 'Of anders wat?' vroeg ik hem een beetje boos wat misschien geen goed idee was want hij begon te roepen 'Of anders zal je niet meer met hem kunnen omgaan'. toen werd ik razend 'dus mag ik niet meer met mijn vrienden omgaan alleen omdat jij zo jaloers bent!' riep ik kwaad maar ook aangedaan. 'ja want je bent met mij samen niet meer met die lafaard' riep hij. 'ja ik ging nog steeds met die ''lafaard'' geweest zijn als jij me niet had gezoend zonder mijn toestemming' riep ik heel kwaad. toen viel er een pijnlijke stilte. 

Brandon pov

ondertussen waren we bij haar thuis aangekomen, ik was aangedaan van wat ze zei. 'ik heb liever dat je weggaat.' hoorde ik haar zeggen. 'oké'  antwoordde ik, ik wou mila nog een zoen geven maar ze trok zich weg ik vroeg waar dat de bedoeling van was. 'ik wil even gerust gelaten zijn.' zei ze me snauwend toe. ik kon niet anders dan zeggen dat het oké was. ze smeet de deur recht voor mijn neus toe. Daar liep ik dan helemaal alleen over straat.

Jules pov

ik liep op Alex af en gaf hem een dikke kus op zijn mond 'ik moet naar huis maar ik zie je morgen toch?' vroeg ik hem 'natuurlijk' antwoorden hij. Ik liep naar de kapstokken waar mijn mama stond te wachten, wat was ik blij dat alles terug goed was. toen vroeg mijn moeder 'hé is dat niet de jas van Mila?' ik keek en daar hing inderdaad Mila's jas 'ik breng hem nog even naar Jonas' riep ik. 'oké ik wacht in de auto.' antwoordde mama. Ik liep naar Jonas en zei 'hier is de jas van Mila ze hing nog aan de kapstok.' 'oké, ik breng hem subiet even binnen.' zei hij terug.Ik zei nog snel gedag en liep ik als  een gek naar de auto van mama.

jonas pov

plots zag ik Jules op me af stormen om te zeggen dat mila haar jas nog aan de kapstok hing ik antwoordde dat ik hem straks binnen zou brengen, op dat moment keek Fenne heel kwaad naar me alsof ik zei dat ik in haar gsm heb gekeken, 'wat scheelt er' vroeg ik dat had ik beter niet gedaan want  ze sleurde me mee naar achteren.

Fennes pov

ik nam hem mee net als het een hondje was en terecht. hij vroeg me wat er scheelde. 'dat je naar mila gaat vanavond.' zei ik kwaad, 'Schat ik breng gewoon haar jas' zei hij mega rustig. ' voor niets anders? ik heb je wel zien kijken hoor daarnet' riep ik. 'Hé doe eens rustig' hoorde ik hem zeggen. 'je bent met mij samen je zal minder met haar moeten omgaan want anders kan je haar niet meer zien.

Jonas pov

ik was geschrokken wat fenne zei. 'als ik mila niet meer mag zien maak ik het uit' riep ik heel kwaad, 'kans verkeken want ik maak het uit' riep ze. daarna liep ik kwaad de zaal uit , onderweg naar Mila om haar jas terug te geven.

fennes pov

niet te geloven, goed dat ik het heb uitgemaakt. Ik had namelijk al een tijdje iemand anders op het oog...


zo dat was mijn eerste deel. wat vond je ervan laat het even weten en als er nog tips zijn ze zijn altijd welkom 

ps: mijn insta-account is fanpaginaghostrockers1

liefdesleven van ghost rockersWhere stories live. Discover now