TANITIM

67 18 25
                                    

"Benim burada ne işim var." diye bağırdım. Kalkmaya çalışıyorum fakat kalkamıyorum vücuduma ağrılar saplanıyor. Tanımadığım sert görünümlü adam bana soğuk bir bakış atıp gözlerini benimkilerle buluşturdu.

"Sadece yardım ettim."

"Allahım ya etme. Etme abicim etme! Ben oradan atladığıma göre bir bildiğim varki atlamışım dimi!"neden kurtardıysa beni sanki ben yaşamak istiyorum. Sanki başka işi gücü yok beni kurtarmış.

Ben bunları söyledikten sonra adam sadece bana baktı. Bense sadece ona dolu gözlerle baktım. Şuan ağlamamam gerekiyor yoksa karşımdaki tanımadığım bu adam bana acıyarak bakar. Ben bunca zaman kendimi acıttırtmadım bundan sonrada acıtmam.

"İyilikte yaramıyor."diyip odadan çıktıp gitti ben burada ne yapacağım ya zaten ayağa da kalkamıyorum. Lanet olsun ya ben nereye düştüm böyle.

Acaba canım ikizim ne yapıyordur. Benim intihar haberimi duyunca çok üzülmüşmüdür ki. Ben onu çok özledim ya, ailemi ve biricik kankamı da özledim. Hatta okulumun kel göbekli müdürünü bile özledim be.

Ben böyle düşüncelere dalıp giderken uyku beni ele geçirip gözlerimi kapatmamı sağladı.

Kendime yavaş yavaş gelirken sabah olmadığını anladım. Nasıl anladığıma gelirsek gözlerim kapalı olduğu halde etrafın karanlık olduğu çok anlaşılıyor. Birisi saçlarımla oynamaya başlayınca çok şaşırdım. Çünkü saçlarımla sadece ikizim oynardı ve sadece ona izin verirdim. Acaba ikizim olabilirmiki diye gözlerimi hemen açtım fakat karşımda ikizim değilde karanlıkta yüzü tam gözükmeyen bir çocuk vardı. Onu görür görmez yataktan fırladım demek isterdim fakat hatırlarsanızki ben ayağa kalkamıyordum.

"Sen ne yaptığını sanıyorsun!"diye bağırdım karşımdakı çocuk beni sakinleştirmeye çalışıyordu.

"Tamam sakin ol sakın bağırma"dedi ya bildiğin "sakin ol" dedi nasıl sakin olmamı beklerki benden. Gelmiş odaya girmiş onun üstüne saçımla oymamış ya. Amacı ne bunun.

"Nasıl sakin olmamı beklersin ki benden?!"dedim fakat beni duyan yok sanki bana doğru yaklaşıp kulağıma fısıldayarak beni korkutacak bir cümle söyleyip odadan çıktı.

"Bunlara alışsan iyi olur senin için Rapunzel"

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Mar 12, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

NEFESİM OLDUNHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin