Kraliyetin Saldırısı!

24 3 2
                                    

Bir anda beklenmedik şeyler olmaya başladı. Güçlü bir siren sesi duyduk. Siren sesi dalgalı geliyordu. Bu bir saldırı alarmıydı. Daha önce çok tatbikat yapmıştık ama bu benim karşılaştığım ilk gerçek saldırıydı.

Bizim sınıf koşarak bahçeye geldi. Duyuru beklemeye başladık. Saldırının nereden geldiğini bilmiyorduk. Düşüncesizce saldırı aramak zaman kaybı olurdu. bir dakikadan kısa sürede duyuru Aykut Hoca'dan geldi.

Aykut Hoca: Saldırı güney doğudan geliyor. Gözcülerin haber verdiğine göre birkaç kraliyet devi saldırıyor. Arkadan ise mızraklılar destek veriyor. Saldırının kim tarafından yapıldığını bilmiyoruz. Mızraklı goblinlerin mızrağını attığı yerde bir patlama gerçekleşiyor . Dikkatli olun.

Fuat: Barbaros , Baran arkamıza atlayın. Acele etmemiz lazım.

Aykut Hoca: Kürşat , benimle gel. Biraz büyü taşıyalım. Hadi dağılın!

Maksimum hızda saldırının olduğu bölgeye gittik. Kraliyet devleri inşaat halindeki binalara top fırlatıyordu. Henüz yerleşim birimlerine ulaşamamışlardı. Arkadaki goblinler kötü hasar veriyordu.

Mızraklarına patlayıcı tutturmuşlardı. Anlaşılan iyi bir strateji ile beraber güç de gerekliydi.

Ben:Kraliyet devlerine saldırmaya çalışsak bile goblinler bize engel olur. Önce goblinleri engellememiz gerekiyor. Fikri olan var mı ?

Baran: Biraz kalabalık olmamız lazım. Barbaros , sen 25 - 30 kadar kişi topla. Plandan kısaca bahsedeyim önce. Ben gidip biraz acele büyü bulacağım. Yüksek hıza ihtiyacımız olacak. Bu yüzden herkes 2 veya 3 tane acele büyü içmeli. Ayrıca bu bölgede kesinlikle Ahmet'e ve öfkeye ihtiyacımız var. Büyüler önemli yani . Yapacağımız şey şu olacak. Öfke ve acele büyüsünü içtikten sonra herkes 3 - 4 tane iksir kopyası çıkaracak. Şu anki konuma fazla sayıda okçu çağırmalıyız. Kara , sen okçulara haber ver. Fuat , Suat siz de Ahmet'i bulmama ve büyü taşımamıza yardım edin.

Kara: Baran peki asıl plan ne ?

Baran: Goblinler oldukça hafifler . Ayrıca hedefi belirlemeleri ile mızrak fırlatmaları arasında biraz zaman farkı oluyor. 25 - 30 kişi yüksek hızda gördüğümüz ilk goblinin yanına koşacağız. Daha bize saldırmadan o goblini yapabildiğimiz kadar yükseğe fırlatacağız. Geri kalanını okçulara bırakıyorum . İtirazı olan yoksa dağılın!
    Hepimiz dağıldık. Koşup saldırı menzilli etrafında gördüklerine haber verdim. Baran 25 - 30 tane demişti ama 40 kişi olduk. Daha sonra büyüler geldi. Neyseki  büyüler yeterli oldu. Aykut Hoca da bizim yanımızdaydı.
Aykut Hoca: İşaretimle , hazır , Şimdi!
  Hızım kat kat artmıştı. Kendi hızıma hayret ettim. Baran ise resmen ışınlanıyordu. Goblinler bizim için oldukça hafif kalmıştı. Kraliyet devleti ise nişan almakta zorlanıyordu. Ateş etseler bile rahatlıkla kaçıyorduk.
  Çevremdeki goblinlerin sayısı azalınca mızrakçı toplamaya başladım. Goblinlerin işi bittikten sonra kraliyet devletine karşı işe yarayabilirlerdi.  
   En sonunda başka goblin kalmadı.
Baran: Toplanın ! Goblinler bitti.
  Biraz ormanın içine doğru çekildik.
Ben: Kaç tane kraliyet devi var?
Fuat: 6 tane .
Baran:  Kraliyet devletine karşı yeni bir strateji gerekli.

Bölüm Sonu

  

Arenada - Bir Clash HikayesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin