Hamile misin ?

6.5K 143 0
                                    

''Ahh Deniz olmaz aynı odada kalamayız. Hem ailen ne der. ''

''Eylül sana sarılıp uyumak istiyorum sadece '' dediğinde dudağını bükmüştü yine ..''Hem aileme ben her şeyi anlattım . Artık karım olacaksın .Birlikte uyumanın nesi kötü hem öğlen de uyuduk ne kadar huzurluydu .. Lütfen kırma beni ''

''Ah tamam Deniz tamam '' dediğimde koskocaman gelip sarıldı bana . ''Sen uzan ben üstümü değiştireyim '' dedim ve banyoya gittim . Üstümü değiştirmeye gitmiştim ama yanıma kıyafet almamıştım . Ahh ne aptallık !

Kapı tıklandı . ''Hayatım kıyafetlerini almamışsın '' dediğinde kapıyı açtım . Kıyafetlerimi alıp kapıyı tekrar kapattım . Bana verdiği kıyafet kısa bir şort ve sıfır kol bir tişört . Üstünde küçük  kalp şekilleri vardı .Sevimli bir gecelik olsa da bu beni rahatsız etmişti. Çünkü oldukça açıktı . Yine de mecburiyetten giydim . Beyaz tenimle kırmızının uyumu çok iyiydi tek sorun şort göründüğünden daha kısa olmuştu . Kapıyı açtığımda Deniz yatakta uzanıyordu . Kapının sesini duyunca yavaşça yatakta doğruldu . Beni baştan aşağıya süzdü.

''Miniğim  güzel olduğunu ,tatlı olduğunu bilirdim ama seksi olduğunun farkına varmamıştım '' koltuğun üstünde bulunan yastığı Deniz'e fırlattım .

''Böyle yapacaksan yan odaya gideyim Deniz''

''tamam özür dilerim . Hadi üşüme koş yanıma''

Yorganı araladı ve yatmam gereken yere vurup beni yanına çağırdığını bedenen de belli etti. Çekinerek yanına gittim . Daha yatmamı beklemeden beni kendisine çekti ve üstüne düştüm .

''Düşündüğümden daha ağırmışsın miniğim''

Hemen üstünden kalktım . Yanına doğru kıvrıldım . Hiç rahat duracağa benzemiyordu .Boynumu öpüyor ,Belimi sıkıca kavrıyordu kendine .

''Rahat duracak mısın Deniz''

''Duramıyorum'' diye kısık sesle burnunu boynuma sürterek konuştu .

''Hani sarılacaktık ''

''Sarılıyorum ya ''

''Sadece sarıl deniz '' dediğimde yüzümü ondan tarafa çevirdi. Ayağını belimin üstüne atıp beni kendisine daha çok çekti. Kafamı göğsüne gömdü. O kadar sıkıyordu ki nefes alamıyordum .

''Deniz dur sıkma öleceğim ''

''pış pış pış pış ''

'Deniz ne yapıyorsun''

'Eylül seni uyutuyorum kendimi de durdurmaya çalışıyorum lütfen bozma konsantrasyonumu ..pış pış pış pış ''

Kolundan sıyrılmaya çalıştım .Ben çabaladıkça beni daha çok bastırıyordu kendine .

''Eylül hareket edersen olacaklardan ben sorumlu değilim ''

''Ama nefes alamıyorum ''

''Bende böyle zapt ediyorum kendimi '' ben halen çırpınmaya devam ediyordum .

''iyi sen kaşındın '' diyerek beni kollarından bıraktı ve üstüme çıktı .

''Sen de oldukça ağırmışsın ''

''Daha ağırlığımı vermedim güzelim '' diyerek dudağıma yapıştı . Öyle sert öpüyordu ki ona karşılık vermekte zorlanıyordum . Boynuma geçtiği anda konuşma fırsatım oldu .

''Deniz kendini kaybetme . Anneler duyabilir ''

''Ben sana olacaklardan sorumlu değilim dedim '' Hem uyumuşlardır onlar rahat ol ..

İçimdeki SenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin