Bölüm 9

7.4K 457 4
                                    


"Bilmiyorum, Hayren" dedi genç kız. "Çok gizemli biri. Bir şekilde benim mutlu olmam için uğraşıyor ve bana kendimi iyi hissettiriyor. Üstelik çok tatlı. Tuhaf ama sürekli benim için çalışıyor. Yine de onu tanımıyorum ve o resim beni çok düşündürüyor"

Hayren, dudaklarını büzüp kaşlarını kaldırdı. "Belki burada bulmuştur ve beğendiği için almıştır"

Naila başını iki yana salladı. "O resmi Jake biz çıkmaya başladığımız hafta çekmişti" dedi. "Resmi o gün içinde kaybetmiştim ve çok uzun süre onu aradım ama bulamadım. Sonra da unutmuştum"

Hayren bir bahane bulmaya çalışarak durdu. Ancak bir şey diyemedi ve arkasını dönüp işine devam etti. Naila, Haven' ın sabahın köründe ona yalvardığı kek hamurunu hazırladı ve kabına koyup fırına verdi. "Tamam" dedi nefesini vererek. "Yaklaşık kırk beş dakika sonra fırından çıkarırsın"

Hayren başını salladı. Naila, arka odaya gitti ve hazırlanmaya başladı. Shine, bu gece onu kendi evine çağırmıştı. Naila' da resmin sırrını ona sormak istiyordu.

Üzerine evinden getirdiği siyah elbisesini giydi. Uzun gece elbisesinin omuzları düşüktü ve yırtmacı uzundu. Boynuna eşarbını sardıktan sonra şalını üzerine aldı. Altına topuklu sandaletlerini giydi.

Hayren hazırlanması bittiğinde içeri girdi. "Shine geldi" dedi gülümseyerek. "Çok güzel olmuşsun"

Naila, gülümseyerek başını salladı. "Teşekkür ederim" dedi. Ardından tamamen döndü. "Gitsem iyi olur"

Hayren ellerini onun omuzlarına koydu. "Eğer istemiyorsan gitmek zorunda değilsin, Naila" dedi ciddi bir şekilde.

Genç kadın gülümseyerek başını iki yana salladı. "İstiyorum" dedi. "Gerçekten gitmek istiyorum. Ben" durdu ve derin bir nefes aldı. "Ben onu istiyorum" dedi hafifçe kızararak.

"İşte bir kadının en büyük düşmanı" dedi Hayren gülerek. "Arzuları"

Naila salona girerken kıkırdıyordu. Shine, Haven ile konuşurken kapıya arkasını dönmüştü. Dönüp genç kadına baktı ve olduğu yerde mıhlanmış gibi kalakalmıştı. "Çok güzel olmuşsun" diye fısıldadı gözleri ona mıhlanmış bir şekilde.

Naila kıkırdadı ve hafifçe kızardı.

Shine ona doğru yürüdü ve yüzünü elleri arasına aldı ama o öpmek üzereyken Naila geri çekildi. "Rujumu mahvedersen seni öldürürüm" dedi gülerek.

Haven, başını iki yana salladı. "Kadınların makyaj malzemelerinin hışmına uğramaktan Tanrı bizi korusun" dedi.

Shine, gözlerini ondan ayırmadan "Amen" dedi. Sonra gülümsedi. "Gitmeye hazır mısınız, Matmazel?"

Naila kıkırdadı ve onun uzattığı kola girdi. Hayren' e göz kırparak evden çıktı.

Shine' in evi büyüktü. Bir profesörün kazancından daha fazla ederi vardı ki profesörler o kadar çok kazanmıyorlardı. Ancak iki katlı güzel bir evdi burası. Shine, Jeep' i garaja park etti ve genç kadını arabadan çıkararak eve girdi.

Enigma' nın yumuşak nağmeleri evin içinde süzülüyor Naila' nın tenini okşuyordu. O kadar huzur vericiydi ki genç kadın gülümsedi. Salona doğru yürüttü Shine onu.

DERS 2: İNTİKAM SOĞUK YENEN BİR YEMEKTİRWhere stories live. Discover now