Day without Paris

55 3 3
                                    

*píp, píp, píp*Zase ten otravný zvuk budíka. Dnes je ďalšie ráno a v podstate prvý deň školy. Dnes sa začíname učiť. Vstala som z postele a vybrala sa do kúpeľne urobiť si rannú hygienu. Učesala som sa a prezliekla. Dnes sme sa s Paris dohodli, že sa počkáme pred školou. Je 7:19, takže mám ešte čas. Rozhodla som sa, že pôjdem pešo. Aspoň sa prevetrám. Mama už bola dávno v práci, nechala mi na stole iba desiatu a lístok s nápisom "Vidíme sa večer-Mama". Desiatu som zbalila do tašky. Zamkla som dvere, dala si slúchatka na hlavu a kráčala do školy. Vchádzam do školy a otvorím svoju skrinku. Vyberiem si veci na prvú hodinu-biológiu. Chcela som ísť do triedy, no v tom mi prišla sms od Paris. 

Paris: "Dnes neprídem. Nečakane musím ísť so sestrou k zubárke."

Skvelý dôvod na vynechanie školy. Vyzerá to tak, že dnes budem sama. Pozerala som na mobil a odpisovala Paris. Zrazu som však pocítila náraz. Narazila som do nejakého chalana.

"Prepáč, si v pohode?"opýtal sa. 

"Áno,"usmiala som sa a on mi zmizol z dohľadu. 

Vošla som do triedy, kde už pár ľudí sedelo. 

"Hej!"zakričala na mňa Rowan. Prišla som bližšie k nej. 

"Nechceš dnes sedieť so mnou? Sabrina má dnes basketbalový zápas, a tak nepríde."

"Jasné,"usmiala som sa a prisadla som si k nej. 

Chvíľu sme sa rozprávali a potom už zazvonilo na hodinu. Dotrepala sa sem učiteľka a začali sme opakovať učivo. Po škole som šla zaniesť poznámky pre Paris a rýchlo sa ponáhľala domov. Zajtra máme opakovaciu písomku z matiky a musím sa učiť. Dnes to bude dlhý večer.

Trošku kratší diel, snáď sa nehneváte❣️Ďakujem za každé hlasovanie😍

Two Young Heartsحيث تعيش القصص. اكتشف الآن