Глава 4

39 2 0
                                    

Ах таз мазна пачавренска курва!! Влизам си аз най-спокойно в квартирата ми, мисля си как ще се наям хубаво и после ще си взема топла и хубава вана щот ма боли гъза, а то!

Отключвам вратата и още от там чувам: Аааах, Ооооххх, Дааааааааа, по-бързо, по-бързоооо, Ооооо ще свърша..., ГОСПОДИ,СКЪЪЪПИИИИИ...
Ооооооооооодааааааааааакдкдкьмфнкьфкфлкьфллд

Преди да кажете, че това е много нормално за мен и няма за какво да се оплаквам. Така е, но със Слава, съквартирантката ми, която ми е и колежка се разбрахме че няма да се ебем, да правим свирки, анално, биене с камшик и т.н.,защото ако всяка си върши работата тук ще бъде много нехигиенично, ще има сперма навсякъде. А сега малката кучка се ебе с някакъв педал насред хола ни. Ааа няма да я бъде тая! Тръгнах към хола за да й се скарам но когато прекрачих прага и отворих устата си за да я напсувам излазе само:

-Ааалфмцл

Заради него.  Толкова беше секси. Толкова мускулест. Както си седях там исках да се съблека за него и той да ме разпори от чукане. Бих преглътнала спермата му ако трябва. Никога не бях желала някого така.

А очите му...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 24, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Любовни Афери с ХадесWhere stories live. Discover now