Capitolul 2- Misiune imposibila

38 4 0
                                    

                                                  Capitolul 2 - Misiune imposibila

    Simtiam cum imi urca sangele in cap de nervi.Nu imi vine sa cred!! Amy se saruta ca ala!!?? 

Am plecat de acolo cat ai clipi!Nu suportam sa vad asta!! Dar in drum spre iesire l-am vazut pe Jack dupa un aparat de popcorn cum se uita si elnedumerit la scena pe care si eu am vazut-o mai devreme.Oare ce cauta aici?

M-am furisat incet in spatele lui cand el se rotea de colo colo cautand pe cineva si sunt sigura ca pe mine! Dar cand sa ii sar in spate el s-a intors si i-am sarit in fata si din instinct mi-am incolacit picioarele in jurul taliei lui si mi-am pus o mana dupa gatul lui si alta pe umar si aveam fetele la doar cativa centimetri distanta.l-am vazut pe Harry cum se uita urat la noi cand o satuta pe Amy.Eeeee l-as ca vezi tu mister Styles!!

Si m-am uitat cu o privire rugatore la Jack si l-am sarutat fara sa mai astept altceva.Doamne are gust de ciocolata si are niste buze atat de fine!! ce bine saruta si mi-am inclestat o mana in parul lui si pe cealalta o plimbam pe pieptul si muschi lui bine lucrati pe care ii simteam prin tricou.Dar nici el nu statea degeaba pe langa ca ma saruta cu foame isi plimba o mana pe coapsa mea tot mai sus si pe celalta o avea pe spatele meu sa ma sustin dar se si juca cu varfurile parului meu.Dar magia sa risipit cand:

-Oooo !!ce faceti voi doi aici, nebunilor?! a spus Amy cu o privire cu subanteles, dar l-am vazut si pe Harry cum o tine de mana si se uita la Jack de parca ar vrea sa-l omoare pe loc.Ce l-a apucat?

-Pai......l-am vazut pe Jack si ....m-am gandit sa-l salut ...si..

-Ma trimis Ed sa va caut ca nu raspunde-ti la telefoane si m-am gandit sa am o discutie cu Bri ca am vazut ca tu esti cam ocupata!

-A scuze! nu am vrut sa va ingrijoram!a spus Amy

-Stai linistita eu si Briana vroiam sa ne dam in London Eye nu?! 

-Da Jack ne mai vedem Amy, Harry!!am spus si l-am vazut pe Harry care fierbea in suc propriu.Cand m-am intors sa plec am auzit:

-Dar venim si noi, asteptati-ne, hai Amy sa-ti arat si tie cum e!a spus Harry cu o privire de geniu diabolic.AHHH nu mai scap de el!!

In drum spre roata Amy si Harry se tineu de mana si se sarutau aproape tot timpul Harry pipaind-o fara incetare.Ce enervant poate fi uneori! Cand am ajuns la roata am intrat toti partu intr-o cabina mai mult din sticla destul de spatioasa fata de restul rotilor in care m-am dat .M-am asezat pe un loc in timp ce Amy statea un poala lui Harry si Jack in picioare rezemat de peretele de sticla fumand o tigara.Ce Doamne a apucat-o pe Amy deodata?! M-am ridicat ducandu-ma langa Jack luandu-i tigarea dintre buze si tragand din ea un fum care m-a linistit pe moment.

-Aia era a mea! spune Jack cu un zambet pe fata , care a ajuns si la mine.

Am mai luat un fum si i-am pus tigarea intre buze tragand cu pofta din ea si am dus-o dinou la mine.

-Briana lasa tigara jos, te avertizez !am auzit-o pe Amy deodata.

-De ce? am intrebat mirata.

-Tu nu ai voie!spune in fata mea dreapta si cu mainile in sold si cu o fata incruntata.

-De ce? am intrebat iar nedumerita.

-Sti ca nu faci bine ..... si nu a mai apucat sa spuna ceva ca i-am pus mana peste gura.

-Sa nu indraznesti sa spui ceva si e doar o tigara , una doua nu strica sti bine nu sunt dependenta.

-Ok, bine dar nu mai mult. spune blonda si ridica degetul aratator la mine. Sunt cu ochii pe tine,!!

Dangerous Posession ( Harry Styles )Onde as histórias ganham vida. Descobre agora