Profesyonel Futbolcu Nasıl Olunur?

29 3 1
                                    

Futbola meraklı olun

1- Herzaman Bir Hedefiniz Olsun

Yukarıda da belirtildiği gibi başlangıç aşamasındaki en önemli nokta oyuna karşı tutkunuzun olmasıdır. Bu oyunu sevmeniz profesyonel bir futbolcu olmanız konusunda itici güç olacaktır. Bu sizden beklenen veya başka birisinin hayalini gerçekleştirmek için zorunlu hissedeceğiniz bir şey değil istediğiniz bir şey olmalıdır. Futbol sizin tutkunuzsa, futbol sevginiz sıkıntılı zamanlarda tekrar ayağa kalkmanızı ve denemeye devam etmenizi sağlayacaktır.

2- Futbolla İlgili Herşeyi Bilin

Başından sonuna kadar bu oyunla ilgili mümkün olduğunca çok şey öğrenin. Kitaplar okuyabilir, maçları, eğitimleri izleyebilir, DVD'ler seyredebilir, maçlara katılabilir ve iyi futbol oyuncularıyla taktikleri üzerine konuşabilirsiniz. Ünlü ve başarılı futbol oyuncularının nasıl başarılı olduklarını anlamaya çalışın.

ERKEN YAŞTA BAŞLAYIN VE KENDİNİZİ ADAYIN

1 – Derecelendirilmiş seviyeler aracılığıyla futbol oynamaya kendinizi adayın

1 – Derecelendirilmiş seviyeler aracılığıyla futbol oynamaya kendinizi adayın. İyi bir antrenörü olan ve düzenli olarak katılabileceğiniz bir okul takımı, yerel kulüp veya bölgesel takım seçin. En iyisi genç oyuncuları profesyonelliğe hazırlayan akademilerdir. Her ülkenin, şehrin veya bölgenin kendi kulübü veya takımı vardır ve bunların kendi ilerleme seviyeleri vardır. Süreç hakkında kesin bir tahminde bulunmak mümkün olmasa bile yapabileceğiniz birtakım şeyler vardır:

Mümkün olan en erken yaşta futbol oynamaya başlayın. 5 ve 14 yaş aralığındakiler için gençlik takımları vardır.

Aileniz veya diğer yetişkinler ve hatta arkadaşlarınızla mümkün olduğunca çok futbol oynayın.

Genç takımlarla her yıl oynamaya devam edin, vitesi büyütmek için daha rekabetçi ve seçkin takımlarla ilerlemeye ve sizin yaş grubunuzun üstündekilerle oynamaya çalışın.

Düzenli aralıklarla eğitim alın ve organize edilen maçlara mümkün olan en erken sürede dahil olun. Okulunuzdaki, bölgedeki, şehirdeki veya ülkedeki gençler seviyesindeki maçlara ve turnuvalara katılmaya çalışın.

Mümkün olan en erken sürede eğitim kamplarına katılın. Kulübünüz veya kulüpler birliği eğitim kampları veya yaz kampları yapıyorsa bunlardan faydalanın. Bu sayede coşkunuzdan ve diğer oyuncuların rekabetçiliğinden faydalanırsınız ve kısa sürede çok şey öğrenirsiniz.

Profesyonel gelişim programlarını araştırın ve bunlara nasıl katılabileceğinizi öğrenin. Koçunuzdan veya antrenörünüzden kulübünüz aracılığıyla veya genel anlamda neler yapabileceğinizle ilgili tavsiyeler isteyin.

Er ya da geç gençler takımından, okul veya üniversite takımına geçeceksiniz ve daha sonra da amatörlükten, takımların ve kulüplerin yarı profesyonel seviyedeki takımlarına gireceksiniz. Üst düzey oyunculara karşı oynayacak seviyeye gelene kadar birçok aşamadan geçeceğiniz için seviyeleri yavaş yavaş tırmanmaya devam etmelisiniz.

Burda İlk Bölüm Bitmiştir Yarın 2. Bölüm Gelicektir

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Feb 22, 2017 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Bir Futbolcu Nasıl OlmalıdırWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu