O Kendi Geleceğini Buldu

1.5K 42 11
                                    

Merhabalar. Bu arkadaşımla birlikte 09 ‎Ekim ‎2012 (dosyanın özelliklerine baktım da vay be o kadar olmuş mu yazalı :OO) yazdığımız ortak tek bölümlük bir hikayedir. Arşivimde paslanmasındansa okuyuculara sunmanın vakti geldi diye düşündüm. 13 word sayfalık bir hikayedir. Hatalarımız olabilir(kontrol etmedim de hihi :))) o yüzden bizi mazur görün. Ve yorumlarınızı esirgemeyin. :)

                   SHE FOUND HER FUTURE

En iyilerimizin sonu genellikle kendi ellerinden olur

Sırfuzaklaşmakiçin,

Ve geridekalanlar

Birininonlardan

Uzaklaşmayı neden isteyebileceğini

Birtürlü tam olarakanlayamazlar...

 

                        Charles Bukowski

‘’Genç kız heyecanla kapının çalmasını bekliyor ama o sinir bozucu ses inatla duyulmamaya devam ederken oflayarak aynada son bir kez kendine baktı. Kahverengi saçları düzene kavuşmuş bir şekilde omuzlarından aşağıya süzülüyor, lacivert renk straplez elbisesi ise belini güzelce sardıktan sonra kısa bir balon etekle bitiyordu. Bu etek senelerce insanlardan sakladığı bacaklarını ortaya çıkarıyordu. Bir an en yakın arkadaşının okul eteği boyuyla kendininkini düşündü.

Tanrım!

Pansy her zaman gösterişe bayılan biri olmuştu. Kendi kendine gülümsedi. 4 yıl ne kadar çabuk geçmişti. Daha çömezken okulun koridorlarında ölesiye nefret ettiği ama şu anda canını bile verebileceği genç adamla kavgalarını hatırladı. Ve canını bile vermeye hazır olduğu adam onu almaya gelmemişti. İçeriden Adele-Rolling In The Deep duyulurken Hermione o topuklularla oturma odasına koşarak nasıl ulaştığını bilmiyordu. Nefes nefese telefonun ahizesini kulağına dayadı.

‘’Ben Hermione.’’

‘’Ah Herm. Ben geç kalacağım. Seni Harry götürsün.’’

‘’Taaamaammm.’’

Ahizeden dıııııttt sesleri duyulurken genç kız mırıldandı.

‘’Aptal sarışın!’’

                                                                        * *  *

Courier-Between    

Genç kız panç kasesi vb şeylerin olduğu masanın yanındaki duvara dayanmış girişe bakıyordu. Saniyeler birbirini kovalarken dakikaları oluşturuyor ama Hermione için zaman neredeyse hiç ilerlemiyordu. Sadece içeri giren sarı bir kafa görmek istiyordu. Ama Tanrı bugün belli ki genç kıza ters, istediğini gerçekleştirmiyordu.

Bir yarım saat daha uçsuz bucaksız zaman girdabında kayıplara karışırken balonun bitmesine bir saat kala sarı bir kafa içeriye adım attı. Genç kız mutlulukla genç adama ilerlerken bir anda durdu. Bu olayda bir terslik vardı. Genç adamın bakışları donuktu. Kalbi acıyla sıkışırken gözleri doluyordu. Nerden bildiğini bilmiyordu ama sona yaklaştıklarını hissediyordu. Gözlerini kapatıp mırıldanırken bundan yararlanan yaşlar usulca yanaklarından süzüldü.

O Kendi Geleceğini BulduWhere stories live. Discover now