Capitolul 1

314 24 7
                                    

Imi sterg lacrimile uscate de pe fata si intind mana palida in cosuletul din fata mea. Corectorul ar trebui sa acopere vanataia noua de pe pometele drept. Aplic o cantitate destul de mare avand grija sa nu apas prea tare. Imi continui rutina cu fondul de ten si rujul rosu aprins. Fardul negru este urmatorul si dupa putina mascara machiajul meu este gata. Imi pun cerceiii galbenii supradimensionati si ma strecor fara vlaga in costumul negru cu galben așezat pe fotoliul auriu din coltul camerei.

Privesc catre oglinda luminata studiindu-mi infatisarea. Am corpul perfect, dar ochii imi sunt goi, fara viata. Oftez pentru a nu stiu cata oara pe ziua de astazi si iau picaturile de ochi din sertarul mic si murdar. Imi pun cate doua in fiecare ochi facand astfel roseata ce ii acapara sa dispara lasand loc pupilelor mele albastre sa straluceasca. In timp ce imi puneam sandalele cu toc in picioare capul blond si cret al lui Alvin se strecoara prin crapatura usii.
-Intri in 5! Striga cu un zambet mare si enervant pe fata.
-Merci. Ingan concentrandu-ma pe cureaua sandalei. Dupa ce termin fac cativa pasi sa ma acomodez cu inaltimea tocului dupa care ma asez iar in fata oglinzii. Imi scot bigudiurile din parul negru ca pana corbului lasandu-l sa cada in valuri peste spatele meu aproape gol. Imi trec de cateva ori degetele prin buclele stranse, relaxandu-le putin. Imi pun masca neagra din dantela la ochi si ies din cabina asteptand in spatele cortinei.

Mainile imi sunt transpirate si respiratia mi se accelereaza odata cu pulsul, exact ca de fiecare data. Alvin imi striga numele la microfon si sala prinde deodata viata. Imi asez pe chip cel mai dulce si fals zambet al meu si ies pe scena in aplauzele si fluieraturile bărbaților din sala.Fac o plecaciune fortata si imi strang mana pe bara rece din mijlocul scenei.

Incep sa imi fac numarul robotic, am peste 15 numere in repertoriu, le stiu ca pe propiul meu corp, asa ca in timp ce trupul meu se misca lasciv pe ritmul muzicii mintea mea este libera. Sfarsesc numarul cu un spagat perfect iar sala izbugneste in aplauze. Ma uit scarbita la privirile infometate ale barbatilor ce ma urmaresc ca pe o prada, le zambesc din nou aratandu-mi datura alba si dreapta si fac o plecaciune adanca.
-Un mare rand de aplauze pentru frumoasa Angelique! Striga Alvin in microfon iar eu ma stramb la auzul numelui meu de scena, mereu l-am urat.
Ies de pe scena cat pot de repede lasand celelalte fete sa stranga bani aruncati de masculi in calduri la picioarele mele. Ma uit la ceasul telefonului si vad ca este deja 2 dimineata. Rasuflu nervoasa si ies pe usa din spate aprinzând o tigare lasand fumul toxic sa imi invadeze plamanii. Din doua suflari ma apropii de jumatatea tigari. Nu fumez des dar dupa fiecare show am nevoie de cateva tigari. Ma pregatesc sa sting prima tigare cand simt o prezenta noua in spatele meu. Arunc chistocul jos si il sting cu talpa pantofului meu negru, aprind o noua tigare si dupa ce inhalez primul fum ma intorc observand barbatul ce statea acum in fata mea. Ridic o spranceana intrebator observandui zambetul larg. Trag un nou fum din tigarea abia aprinsa dar barbatul nu zice nimic, doar ma priveste. Nedumerita arunc si tigarea abia aprinsa si plec ocolindul usor pe barbatul brunet din fata mea.
- Deci tu esti faimoasa Angelique? Spune intr-un final.
- In carne si oase! Raspund sarcastic prinzand manerul usi mari de metal din fata mea. Scuze, dar nu dau autografe. Spun zambind cat pot de frumos si deschizand usa.
- De parca as vrea un autograf de la o femeie ca tine. Spune izbugnind intr-un ras sarcastic. Voiam sa te intreb, spune apropiindu-se incet de mine si facandu-ma in acelasi timp sa fac doi pasi marunti inapoi, cat costa o noapte? Ochii mei se ridica instant intalnind privirea sa intunecata. Palma mea mica si inghetata face contact cu obrazul lui cald si mai fac un pas in spate punand din nou distanta intre trupurile noastre.
- Du-te dracu. Ii spun simplu barbatului care statea cu o privire socata in fata mea si intru inapoi pe usa metalica in interiorul slinos al clubului.
Nu apuc sa fac doi pasi cand simt cum parul imi prins intr-o stransoare brutala si corpul imi este tras cu forta inapoi.
- Ce face iubita mea? Intraba Mario lipindu-si buzele uscate de ale mele. Stau nemiscata neraspunzandu-i la sarut, oricum e invatat.
- Cu cine vorbeai? Spune impingandu-ma cu spatele de peretele rece de langa mine.
- Cu nimeni. Raspund scurt. Un betiv cu prea mult curaj. Adaug privind cum Mario isi aprinde un trabuc.
- Foarte bine! Spune zambind, sa nu uiti niciodata ca imi aparti, acum du-te si fa-ti treaba.
Treaba mea era sa intretin clientii, sa vorbesc frumos, sa zambesc si sa ii fac sa cumpere cat mai multa bautura,de restul se ocupau celelalte fete, eu sunt femeia lui Mario. "Ihh, la ce bun, tot mananc mai multa bataie ca toate la un loc." Gandesc dezgustata indepartandu-ma de barbatul ce imi urmarea miscarile cu dorinta in privire.
Desi localul era plin reusesc sa gasesc un scaun liber la bar. Inca aveam masca la ochi, stiu ca pare o prostie dar camd imi pun aceasta masca simt ca ma transform in alta persoana. Cu masca eram Angelique, pantera senzuala ce aduce dorinta in inima orcarui barbat, fara ea sunt Sarah, orfana batuta ce are grija de fratele ei mai mic.
Oftez inghitind lichidul arzator ce il aveam in pahar si ma intorc urmarind forfota din club. Fete care mai de care mai dezbracate se plimbau asezandu-se in bratele orcarui oferea mai mult. Nu le judec, le stiu povestile si stiu ca majoritatea nu se afla aici de bunavoie.
Contemplarea imi este intrerupta de acelasi barbat care m-a abordat mai devreme afara.
- Te gandesti la mine? Intraba cu un zambet jucaus facandu-i semn barmanului.
- Desigur, raspund afisand un zambet fortat, scuze pentru mai devreme, eram... ingandurata.
- Poate si eu mi-am fortat putin norocul.
Nu zic nimic, doar ridic paharul cu cocktail in semn de "noroc" , face si el acelasi lucru uitandu-se la mine, fixandu-ma cu privirea. Eram obisnuita cu acea privire toti o aveau.
- Deci, cum te numesti? Intreaba intrerupand linistea ce se crease.
- Angelique. Raspund sec, de parca nu ar fi fost deja evident.
- Voiam sa spun, adevaratul tau nume.
- Neimportant. Dar numele tau care este? Intreb stiind deja raspunsul, nu mi-am dat seama de prima data, probabil si din pricina lumni slabe de afara. Barbatul se uita la mine cu un zambet intrebator ridicand usor din spranceana stanga.
- Damon Steel. Spune mandru intinzand mana.
- Imi pare bine! Spun deinteresata, e un barbat frumos, dar nu are rost sa imi fac sperante, nu am dreptul la vise.

Am continuat sa discutam pentru inca o ora, discutii marunte si nesemnificative pe care le va uita cu siguranta pana maine, dupa care m-am retras in cabina mea. M-am schimbat cat de repede am putut, m-am demachiat si mi-am prins parul intr-o coada. Am luat poseta de si cheile de la masina mea mica si veche si am plecat fara vlaga stiind ce ma asteapta acasa.
15 minute mai tarziu deschui usa de lemn si intru in sufrageria ce mirosea mult prea tare a alcool. Mario ma astepta cu sticla de vodka in mana, cand ma vede intrand un zambet diavolesc ii apare pe chip.
Nici nu realizez cand hainele imi sunt sfasiate de pe trup si sunt trantita pe canapeaua murdara din mijlocul camerei. Fata nu imi tradeaza nici o emotie insa ochii incep sa se umezeasca, ca de fiecare data.
Corpul imi este folosit din nou fara voia mea, si desi trupul meu s-a invatat cu tortura, sufletul inca nu.

Noua mea poveste, sper sa va placa, pupici 😘😘😘

PacatoasaDove le storie prendono vita. Scoprilo ora