She Made Me Do This....

652 29 7
                                    

Een paar jaar geleden had ik een vriend die beweerde dat er geesten in zijn huis verbleven. Hij werd langzamerhand gek van al de paranormale activiteiten in zijn huis. Hij vertelde me altijd over de activiteiten die plaats vonden in zijn huis.

Dieter was altijd al iemand die sceptisch was tegenover het paranormale ookal gebeurden er enorm veel dingen in zijn huis die hij niet of gedeeltelijk kan verklaren. Als voorwerpen verdwenen en op vreemde plaatsen tevoorschijn kwamen dan verklaarde hij altijd dat zijn geheugen soms niet zo goed was.

Hij vertelde me dat de activiteiten pas echt begonnen na een ouijasessie in zijn huis. Ik geloof dat de activiteiten al veel eerder aan de gang waren. De ouijasessie was het idee van Anna, ze was een goede vriendin van ons beide maar ze besefte niet dat zo een sessie waarschijnlijk niet zo een goed idee was.

Wederom bleek dat ik gelijk had want de ouijasessie was een regelrechte flop. Het was ons niet gelukt om in contact te komen met iets uit het hiernamaals. Alleszins dat dachten we toch.

Dieter vertelde me dat er constant gekraak was doorheen heel het huis. Hij verklaarde zelfs stemmen te horen. De stemmen waren luid genoeg voor Dieter om te horen maar niet luid genoeg om ze te verstaan.

Zijn nachtrust werd bijna iedere nacht verstoord door de geluiden van krakende deuren en zachte voetstappen.

Op die nacht werd hij abrupt wakker door het geluid van hard gebonk tegen de deur van zijn slaapkamer.

Het was alsof iemand met een zware hamer op zijn deur aan het slaan was...

Dieter kon ontsnappen via een raam en liep naar het huis van Anna. Hij was volledig in paniek en Anna probeerde hem te kalmeren maar zonder resultaat. Rond 4 uur s'nachts kreeg ik dan telefoon van Anna, ze vertelde wat er met Dieter was gebeurd en ze vroeg ofdat ik hem kon helpen kalmeren.

Toen ik bij Anna aan kwam, was Dieter al gekalmeerd. Hij vertelde me wat er eerder die nacht was gebeurd. Ik verzekerde hem dat hij waarschijnlijk gewoon een nachtmerrie had gehad. Hij bleef maar zeggen dat er geesten in zijn huis waren en dat ze hem wilde vermoorden. Ik maakte hem duidelijk dat er geen geesten ofzo bestonden en dat het allemaal in zijn hoofd zat.

Ik kon hem overtuigen dat het allemaal in zijn verbeelding zat en dat er niets mis was met zijn huis. Daarna ging hij terug naar huis en we hebben hem een week niet mert gehoord. We dachten eerst dat de activiteiten gestopt waren nu dat hij besefte dat het in zijn verbeelding zat.

We konden hem niet meer bereiken en Anna belde de politie om eens een kijkje te gaan nemen bij Dieter.

Ze vonden Dieter's dode lichaam in zijn slaapkamer. Hij had vermoedelijk zelfmoord gepleegd nadat hij alleen met een ouija bord had gespeeld. Volgens de agent was het de meest bloedige zelfmoord die hij ooit had gezien.

Op de deur van de slaapkamer hing een briefje

She made me do this....

Sinds die dag geloof ik in het paranormale.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Creepiest Horror StoriesDonde viven las historias. Descúbrelo ahora