Розділ 5

1.5K 86 0
                                    

     Наступного ранку мене розбудило сонце, яке світило у вікно. У мене було таке відчуття, ніби я пливу морем на надувному матраці. Я змогла зосередитися лише через кілька хвилин, коли все перд очима перестало крутитися. 

     Моя щока лежала на подушці, яка пахла соснами. Я глибоко вдихнула, бажаючи насолодитися цим ароматом, і відкрила очі, щоб несподівано побачити чуттєві губи Райана Хантера. Моя рука на його голих грудях піднімалася і опускалася від його повільного, рівного дихання. 

     Свята корова! Що сталося, чорт забирай? Я була в ліжку  з капітаном футбольної команди. Дідько, не треба було приходити на його вечірку. 

     У цей момент єдине, що прийшло мені в голову - бігти. Але шокована тим, що уві сні ми переплелись тілами, я не могла встати з ліжка. Я лежала на правому боці, закинувши ліву ногу Райану на стегно, а права була в районі його паху. Він лежав на спині, зігнувши ліву ногу таким чином, що у мене не було жодної можливості вилізти. Я спробувала стримати тремтіння, яке охопило мене. Безрезультатно. 

     Не наважуючись будити Хантера, я не рухалася, гарячково міркуючи, які варіанти я маю. Ніяких, - одразу ж стало ясно мені. Я в пастці. 

     Може полежати нерухомо, роблячи вигляд, що я міцно сплю, поки він не прокинеться і не встане з ліжка першим? Тоді можна тихенько втекти, перш ніж він мене помітить. Я би поплескала собі за таку геніальну ідею, якби могла забрати руку з його теплих грудей. І, до речі, міцних. Очевидно, що крім футболу, він займається в спортзалі.

     Я пробіглася поглядом його чудовим тілом. Тонка смужка темного волосся йшла плоским животом від пупка вниз, зникаючи під поясом джинсів. Зігнуті ноги Райана здавалися неймовірно довгими. Я ніколи не звертала уваги, але він, мабуть, на голову вищий за мене. 

     Мій погляд піднявся до його шиї і частини обличчя, не прикритої рукою. Гарне підборіддя та ідеальний прямий ніс. Легка одноденна щетина. Під лівим вухом, близько дюйма завдовжки, старий шрам. Я ніколи б не помітила його, якби не бачила його так близько, як зараз. 

     Його губи раптово здригнулися.

     - Я відчуваю на собі твій погляд, - вимовив Райан. Ніколи ще не чула, щоб у когось після сну був настільки м'який голос. - Сподіваюся, що ти дівчина, а не один з п'яних хлопців. 

Зіграй зі мною (АП)Where stories live. Discover now