Κεφαλαιο 6o

1.4K 90 8
                                    

Προχώρησα για αρκετή ώρα Τα βήματα μου σταμάτησαν σε μια πολυκατοικία. Άνοιξα το χαρτάκι που έγραφε την διεύθυνση και ήταν η ίδια Άνοιξα την εξώπορτα και χτύπησα το κουδούνι. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου άνοιξε ο Λούης και μου χαμογέλασε.

" Επ έλα μέσα μικρή '' είπε και με πήρε αγκαλιά.

" Γεια σου και σένα Λου '' του είπα δήθεν θυμωμένα ξέροντας ότι δεν μου άρεσε να με λένε μικρη.Μπηκα στο σπίτι Ήταν τεραστιο.Αφησα την τσάντα μου στην άκρη Ο ζαυν καθόταν στον καναπέ και έπαιζε ποδόσφαιρο στο Πήγα να περάσω μπροστά από την τηλεόραση τότε ο ζαυν άρχισε να φωνάζει.

" μην τολμήσεις να περάσεις και χάσω θα σε πετάξω από το παράθυρο. '' είπε με τα μάτια κολλημένα τα μάτια του στην οθόνη " ζαυν ενηλικιώσου αγόρι μου '' είπα και έκανα να περάσω αλλά πάλι δεν με άφησε

πέρασα όμως και μετά από δυο δευτερόλεπτα την άκουσα να φωνάζει.

" Αμάν ρε Μαριάννα έχασα τώρα θα τηρήσω την απειλή μου."

είπε αστεία και με σήκωσε σαν να ήμουν προβατάκι. " ζαυν κατέβασε με κάτω τώρα!!'' Του είπα και τον χτυπούσα στην πλάτη. Δεν καταλάβαινε τίποτα. Φτάσαμε στο μπαλκόνι με πήρε αγκαλιά σε στυλ νύφης και έκανε ότι με πετάει.Εκείνη την στιγμή από των φόβο μου τον πήρα αγκαλιά, βάζοντας το κεφάλι μου στον λαιμό του και έκλεισα τα μάτια μου. Ένιωσα την καυτή του ανάσα στον λαιμό. Ένιωθα τόσο ωραία στην αγκαλιά του. Ο Ζαυν γέλασε πνιχτά με την αντίδραση μου και μετά από λίγο με κατέβασε.

"Αν είναι έτσι να σε πετάω πιο συχνά απ το παράθυρο." είπε και μου έκλεισε πονηρά το μάτι.

"Χαζέ πήγε η καρδία μου στην κουλούρι μην το ξανακάνεις." είπα λαχανιασμένη.

"Για να δω" είπε και με πλησίασε βάζοντας το χέρι του στην καρδία μου. Μείναμε σιωπηλή για λίγα λεπτά. Ένιωθα άβολα ο ζαυν το κατάλαβε περνώντας το χέρι του. Την σιωπή μας την σταμάτησε η νικολ. Φορούσε μπιτζάμες και ήταν σαν να είχε ξύπνησε τώρα.

"Αγάπη μου τι ήταν εκείνο που μου έλεγες στο τηλ -"δεν πρόλαβε να πει κάτι άλλο την διέκοψα βήχοντας. Ο ζαυν γύρισε και μας κοίταξε. κατάλαβε ότι κάτι έγινε και άρχισε της χαζές ερωτήσεις .

"Πες μας και μας νικολ, μια παρέα είμαστε? "Είπε κοιτώντας έμενα και όχι την νικολ. Θύμωσα λιγάκι είναι η αλήθεια.

"Μια παρέα είμαστε αλλά αυτό δεν σε αφορά " είπα και με κοίταξε στα μάτια.

"Αυτό θα το κρίνω εγώ "είπε με ένα ειρωνικό ύφος. Δεν ήθελα να του πω γιατί ο ζαυν μπορεί να είναι κάλος μαζί μου αλλά δεν έπαυε να είναι φίλος του ντέρεκ.

One moment can change everything (TYS_GR)Where stories live. Discover now