Cap.6 Uitarea

3 0 0
                                    

Clarissa se tot gandea la Jackson, si isi imagina ca are dreptate prietena ei, Eveline. Băiatul acela stătea cu ea doar cand făcea ceva mai... "Interesant" cum ar spune el. Dar acest "interesant" nu era prielnic si pentru Clarissa. "Oare asa am devenit? " se tot gandea ea.
Cu toate astea tot nu stătea langa Eveline, nu era pregatita sa recunoasca ca are dreptate...
Si uite cum, toate astea se dau din nou peste cap. Cu toate ca stia ca prietenă ei avea dreptate încă de cateva luni, a continuat pe alt teritoriu. Nici cu Jackson, nici cu Eveline.
  #
Jackson se cam saturase si el de ea. Pentru el, nu era absolut normal sa aibă o iubita oficial atâât de mult timp, aproape 4 săptămâni.
  -Frate, da' ce-i cu asta!? Tu chiar vrei ceva serios?! Sa fim realisti... Maximul tau a fost de aproximativ 2 luni,  dar cu o țipa sexy, nu cu una ca aia. Las-o balta.
  Si cam astea erau cele mi drăguț afirmații in legătură cu reltia lor. Cele mai cenzurate.
  Dacă ar fi după el, r sta si 1 an împreună cu Clarissa, dar nu avea de gand s își patezeze latura asta mai intersanta a lui acum. Si prietenoi lui erau, totusi, prietenii lui.
#
   Si Eceline își pierduse răbdarea. "Nu este deloc normal. De ce sunt asa atașată de fata aia, dacă vad ca atunci cand apare prima ocazie, ma paaraseste... "
  Dar erau prietene de mult timp iar Eveline e stia asta. Cu toate astea, nu rezolva mare brânză. Hai sa facem, totusi, mare sandvici...
   -Clarissa, pe cine preferi?
   -Ce????
   -Ți o spun pe șleau:eu sau Jackson?
   -Tu, normal, răspunse Clarissa, dar mai mult din instinct. Pentru ca a trăit cu Eveline aproape 9 ani intregi. Si atunci a realizat. Atunci a înțeles.
   -Cred ca nu ai înțeles intrebarea!
   -Ba da!
   -Atunci?!
   -Tu esti prietenă mea!a răbufnit fata. Nu mai pot ... Ma înțelegi mao bine ca oricine...
   -Dar...?
   -Hai ca vreau sa stiu si eu.
   Băieții apar in cele mai nepotrivite momente...
  

O Poveste ObisnuitaWhere stories live. Discover now