Chapter one.

11 2 0
                                    

- Heden -

'Destaney, schiet nou eens op !' riep Scarlett, mijn beste vriendin, voor de 10de keer in vijf minuten. 'Ja, als je nou even 10 seconden ophoudt met zeuren ben ik zo klaar, ohmygod'. Riep ik terug naar benenden en tot mijn verbazing reageerde ze er niet meer op. Snel rende ik naar de badkamer kamden ik mijn bruine  haar nog even goed door en trekte ik mijn pumps aan en zo snel als ik kon liep ik naar beneden. 'Nou ben je eindelijk klaar Des ?' vroeg ze, waarna ik knikte.'Okay let's get drunk !' riep ze. We trokken onze jassen aan en liepen naar onze beste vriend Roy die zijn birthdayparty gaf.

'Girlsss !' riep Roy blij toen hij de deur open deed, we gaven hem een knuffel en een kus op z'n wang. Toen we binnenkwamen was het al aardig druk en sommige mensen waren al aardig aangeschoten, but who cares ? Roy gaf ons wat drinken en na een uurtje hadden we het al helemaal naar ons zin. 'Destaney, kom eens mee !' gilde Roy stom dronken. Ik stond op en liep naar Roy toe. 'Koms eens mee' zei Roy zachtjes en hij pakte mijn hand vast en trok me zachtjes mee naar zijn kamer waar niemand was. Roy was mijn beste vriend en ik vertel hem altijd alles, want hij weet als enige wat ik vroeger mee heb gemaakt. 'Roy, waarom moest ik meekomen ?' vroeg ik verlegen. 'Nou.. er is iets wat ik je moet vertellen' begon hij en hij kwam langzaam dichter naar me toe en pakten mijn handen beet.

Roy was echt knap en lief en het liefst wou ik dat hij van mij was, maar hij is mijn beste vriend en ik wil echt niet dat de vriendschap word verpest, ookal voel ik zoveel voor hem. 'Oke, vertel maar..' probeer ik uit te brengen. 'Ik..Ik.. Ik vind je leuk Destaney, al vanaf het begin dat ik je zag. Je bent mijn beste vriendin en ik weet dat het niet handig is om het te vertellen, maar het moet gewoon. Ik moet weten waar ik aan toe ben en ik weet, misschien ben jij er nog helemaal niet aan toe na wat er de afgelopen paar jaar is gebeurt, maar ik kon het niet langer voor me houden...-' op dat moment drukte ik mijn lippen snel op die van hem en volgde er een hevig liefdesspel. Hij tilde me zachtjes op en bracht me naar zijn bed, waar het rustig verder ging. 'Destaney ik hou echt van je' zei Roy toen onze zoen even stopte. 'Ik ook van jou Roy' zei ik en voorzictig kleed hij mij uit en ik doe hetzelfde bij hem. Daar lagen we dan in ons ondergoed. Vriendschap veranderd niet zo snel in liefde en het was voor ons allebei nog even wennen. Even later kleden we ons aan en gingen we naar beneden.

'Destaney weet je zeker dat je dit wilt ?' vroeg Roy nog voor de zekerheid. 'Ik bedoel na Harry ?..' vroeg hij bezorgd. Ik knikte 'ja' en gaf hem nog een snel een kus op zijn mond. 'Kom eens hier' zegt Roy en hij geeft me een sterke knuffel. 'Nou gaan we nog naar de woonkamer, ik wil feesten !' vraag ik snel. Hij gaf geen antwoord maar liep alweer voorop.'Hey! Daar is de jarige weer' riep Rick, die ookal aardig wat op had.'Roy, omdat je jarig bent hebben we eventjes een band voor je geregeld, omdat ik weet dat je er eentje kent van vroeger. We hopen dat je het leuk vindt' probeert hij zo goed mogelijk uit te brengen. Ik pak Roy zijn hand vast en we kijken elkaar vaag aan.'Kom maar uit die kast jongens !' roept hij, voordat ik me kan bedenkenn wie het kan zijn springen de mensen al uit de luidruchtig uit de kast. 'Gefeliciteerd Roy !' roept de stem die ik maar al te goed ken. Ik draai me om en zie gelijk die ogen die ik na 4 jaar weer recht in de ogen aan kan kijken.

The Last Song || Harry E. StylesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu