3 Dalis

602 27 0
                                    

- Nenormalu, kad tu kiekvieną dieną keiti merginą savo lovoje, gal pakalbėkim apie normalumą?- atsisukau į jį

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Nenormalu, kad tu kiekvieną dieną keiti merginą savo lovoje, gal pakalbėkim apie normalumą?- atsisukau į jį.

- Gerai, baigiam šias temas, imk lagaminą, o aš visą kitą.- Paėmiau dvi tašes ir išėjau pro duris, paskutinį kartą žvelgiau į savo butą, bet man gaila nebuvo, juk nauji nuotykiai jau greit! Nuėjau iki jo mašinos, ji buvo balta lenktyninė ferrari, ją padovanojo Zayn‘o sesė per gimtadienį.

- Kaip gaila viską palikti,- su liūdesiu tarė jis.

- Jo...- svajodama pasakiau aš.

- Tos merginos... mano lovoje... su tobula figūra...- aš staiga atsisukau į jį.

- Ką??!- aš galvojau, kad jam tikrai buvo gaila, bet nė motais!- tu suaugsi kada nors?- jis tik pradėjo juoktis iš manęs, o aš jam trenkiau per petį.

Nuvažiavome iki oro uosto ir iki skrydžio dar buvo likę šiek tiek laiko, taigi turėjome palaukti, bet netrukus pakvietė visus keleivius į lėktuvą, mes nuėjome link jo, radau mūsų vietas, jos buvo priekyje, atsisėdom, keleiviai greit susirinko ir pradėjo kalbėti stiuardesė:

- Sveiki keleiviai, kaip matome visi saugiai į savo vietas susėdote, taigi skrisime į New York‘ą tris valandas, tūrėtumėme ten būti apie 16:30, tad galite pailsėti, prašyčiau VISŲ užsisegti saugos diržus, geros kelionės,- į mikrofoną pasakė stiuardesė. Aš visa įsitempiau, nes niekada nebuvau skridusi ir labai bijojau, sugriebiau kėdės rankenėles.

- Viskas bus gerai,- Zayn pajutęs, kad esu įsitempusi paimė mano ranką,- pažadu,- jis žiūrėjo su tokiomis rudomis akimis į mane, kad netikėti jo žodžiais buvo neįmanoma, šiek tiek atsileidau ir galvą padėjau ant jo peties, užmigau.

Atsibudusi pamačiau, kad Zayn miega, tad atsargiai pakėliau galvą nuo peties, pasižiūrėjau į laikrodį - rodė 15:56, norėjau į tualetą, bet klausimas -  kaip praeiti? Zayn buvo išsidrėbęs, atsistojusi bandžiau apžergti, kad nepajudinčiau ir nepažadinčiau, bet pajudinau jo koją.

Dėkuj už palaikymaa!

Just Friends //Z.M.Where stories live. Discover now