KOTU COCUK VE KOTU KIZ

53.6K 826 378
                                    

Sabah yavasca yataktan kalktim. Başım her zaman ki gibi ağrıyordu.Ustumu degistirip lanet okuluma yetistim. Yine geç kalmıştım ama boşverdim. Birkaç ders sonra dayanamadım ve okuldan cikip gittim ogle arasinda. Hemen bara girdim ve her zamanki gibi arka yere gectim. Masaya serilmis tozdan biraz cektim ve koltuga uzandim. Kafamin iyi olmasini seviyordum. Hem alici hem saticiydim.

Bu arada kendimi tanitmadim. Ben Esmeralda. 11. sinif ogrenisiyim. Ben kotu kizim. Simdilik bu kadar bilgi yeter bence.

Bir anda polisler iceri girdi. Hizla bar masasinin altina saklandim ve cekmecelerini kapadim. Sonra icten kilitledim. Polisler geldi ve herkesi tutuklayip goturdu. Ben ise uyudum orada.

Yaklasik 1 saat sonra uyandim ve cekmeceden ciktim. Saclarimi toparlarken bir anda bir adamin koltukta oturdugunu ve bana baktigini gordum. Bir anda kapi acildi ve 3 kisi iceri irdi. Adamin yaninda durdular. Adam birsey demeden ayaga kalkti ve Arabaya demesiyle 3 kisi beni sikica tutarak zorla arabasina bindirdi. Sonra ise agzima sikica dayadiklari sey yuzunden gozlerim ugulandi ve heryer karanliga burundu.

Uyandigimda acikcasi daha kotusunu bekliyordum. Bir evin salonunda bir koltuga bagliydim. Ben cogunlukla soguk bir depoda ince bir sandalyeye baglanmaya alismistim. Koltuk yumusacikti. Aynisini ipler icin diyemezdim tabi ki. Ipler cok sikiydi. Bileklerimi oynattikca daha cok canim yaniyordu.

Bir anda ayni adam geldi ve karsimdaki koltuga oturdu. Esmeralda dedi direk. Buyrun benim. dedim merakla. Ben Josh Nuhentariona. Sen de Esmeralda Cornelia Nuahualetta sin sanirim.

Evet benim.

Uyusturucu sattigini duydum.

Evet satiyorum. Ayni zamanda aliciyim. Sorgu bittiyse gidebilir miyim ?

Peki annenin adi Esmeralda ydi degil mi ?

Annemi karistirma bu ise.

Neden ? Annen de senin gibiydi.

Sus !

Bence devam etmeliyim. Annen masumdu. Sonra babanla evlendi ve basladi bu islere. Uzgnum ancak onlar benden para calmisti. Sonra odediler ancak ben baska bir sart koymak istemistim. Kabul etmediler. Ogullari olursa kizimla evlendirmek istemistim. O yil ogullari oldu ancak kisa sure sonra olduruldu. Bu zamandan sonra hic konusmadim onlarla. Sonra olm haberleri geldi kulagima. Birkac yil sonra da senin haberin. Sen benim intikamimolacakdin ufaklik. Sen heryere girip herseyi yapabilecek birisin. Benim kucuk ajanim olacaksin. Yoksa bitersin. Aslinda seni oldurmek istedim ders olsun diye ancak oglum vazgecirdi. Senden hoslanmis galiba dedi. Saskinca ona bakarken bir anda masmav igozler gozlerimle bulustu. Siyah sacli mavi gozluydu. Cok tatliydi. Serseri oldugu her halinden belliydi. Koltugumun yanina geldi ve bana bakti oylece. Sonra uzaklasip adamin yanindaki koltuga oturdu yavasca. Ne diyorsun ?

Karsiliginda ne alacagim ?

Seni bu isten silecegim. Senin bu ise girdigini kimse bilmeyecek.

Mantikli dusunmek istiyorum bir sure.

1 dakikan var.

Bu 1 dakika dusunulecek mevzu degil.

Tamam ama bu oyle. dedi ve silahi cikartip kafamadayadi. Genc bir anda adamin kolunu kavradi ve Onu oldurursen burayi terk ederim ve bi daha da geri donmem dedi. Adam silahi indirdi ve 5 dakika dedi. Basimla onayladim. Adam giderken genc karsimdaki koltuga oturdu. Selam dedi sevecen bir sesle. Merhaba dedim gulumseyerek. Sen cok farklisin. Kisiye gore davraniyorsun. dedi. Guumsedim ve Cunku benim isim bu dedim. Anladim. Babam o yuzden seni bu kadar istiyor. dedi. Baban mi ? deyince basiyla onayladi ve Biliyorum hic benzemiyoruz dedi. Hakliydi. Babasi kahverengi gozlu ve sari sacliydi. Kendisi ise mavi gozlu ve siyah sacliydi. Bosuna bakma. Babama benzemiyorum deyince kikirdadim. Ben bu anlasmayi kabul edebilecegimi sanmiyorum. Sonucta arkamda duracak biri yok. Eski isimde ise herkes beni koruyup kollardi. Bir anda tek basima kalmak istemiyorum diye itiraf ettim. Gulumsedi ve Merak etme. Ben varim dedi guvenilir bir sesle. Bir anda kapi acildi. Kapinin acilmasiyla gencin yan koltuga oturup telefonuyla oynamaya baslamasi bir oldu. Ben de etrafi izliyor ve dusunuyormus gibi yapiyordum. Cevabin ne ? dedi adam. Genc bana bakti gozunun ucuyla. Kabul ediyorum dedim. Adam gulumsei ve ueni gelen iki kisiye ellerimi cozmelerini emretti. Gulumsedim ve ellerimi iplerden cikarttim. Gulumsedim. Lutfen... Bunlar resmen kurtul diyor dedim ve elimdeki mini cakiyi gosterdim. Genc gulumsedi. Adam ise saskinca bakiyordu. Ama... dedi sadece. Ben daha cok gulumsedim ve Agzima bakmadiniz dedim. Adam da gulumsedi. Sonra ayaklarimi cozdm ve ayga kalktim. Adam bana bakti ve Nereye ? dedi. Eve dememle guldu ve Hayir evin burasi artik. Ayrica orasi ev falan degil. Resmen batakhane. dedi. Hakliydi. Basimla onayladim. Hizmetci geldi ve beni odama cikartti. Oha ! Odam evimin yaklasik iki katiydi. Hizmetci geri cekildi ve gitti. Yataga oturdum. Yatak yumusacikti. Cidden orada mi yasiyordun ? Soruyu duymamla kapiya bakmam biroldu. Genc kollarini birlestirmis kapiya yaslanmis vaziyette bana bakiyordu. Gulumsedim ve Evet cunku benim param anca oraya yetiyordu. diye aciklama yaptim. Anladim dedi ve davam etti Gelebilir miyim ? dedi. Nazik biriydi. Gel dedim direk. Yanima yataga oturdu. Bana dondu ve gozlerime bakti.

Gozlerin cok guzel dedi yesil gozlerime bakarken. Sanki ormanlar.gibi. Uzaktan bakinca muthis bir manzara ancak icine girince bocekler ve hayvanlarla dolu. dedi. Beni ozetlemisti resmen. Gulumsedim ve Senin gozlerin ise okyanuslar gibi. Manzarasi tek basina bile guzel. Ancak dibi kranlim. Hem de kapkaranlik dedim. Gulumsedi ve seninle iyi anlasacagiz sanirim dedi. Basimla onayladim. Bir anda esneyince ataktan kalkti ve Sen iraz dinlen. Dolapta senin icin alinmis birkac kiyafet var. Giyebilirsin istedigini. Birsey olursa odam karsinda. dedi ve gulumseyerek gitti. Kapimi yavasca kapamayi ihmal etmedi. Bucocuk cok farkliydi. Ve ben daha sdini bilmiyordum. Cidden ben daha adini bilmiyorum bu cougun. Onemsemedim ve dolabi actim. Hayatimda sahip oldugumdan daha cok kiyafet vardi burada. Hemen alti sort ustu body olan pijama takimini giyindim. Sonra yatagin yumusacik yorgsnini actim ve icine girip yorgana iyice sarildim. Ilk defa bu kadar tahst bir yataktaydim ve hayatimda ilk defs bu kis aylarinda donarak uyumuyordum. Mutlulukla gozlerimi kapattim...

Yeni hikayem... Insallah begenirsin... Cok cok optum...

KÖTÜ ÇOCUK VE KÖTÜ KIZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin