Kasabaya Taşınma

29 4 0
                                    

Londra'nın büyük bi ilçesinde yaşayan Fiona WATSON babasının taini üzerine Amerika'da küçük bi kasabaya taşınır.

Kasabaya taşınan Fiona kasabayı hiç sevmez ve arkadaş çevresi yoktur. Sürekli evde durur o kasabaya taşınalı bir hafta olmuştur.

.............. KASABAYA TAŞINMA...............

=Ertesi gün :

Güzel uykumdan babamın sesiyle uyandım. "Fiona hadi kızım kahvaltı hazır" demesiyle yorganı üstümden itip ayaklarımı yataktan sarkıttım. Uyurken tutulduğum için esneme hareketi yaptım. Ev uglarımı ayağıma geçirdim ve şortlu pijama takımımla banyoda yüzümü yıkadım. Sonra babamın yanına gittim. Yanağına kocaman bi öpücük kondurup masaya oturdum. Masaya bakıp "Hımm bu günde güzel kahvaltı var" dedim. Babam bana baktı ve "Babacım ben erken çıkıp vardiya ya kalıcam. O yüzden yemeğe beni bekleme. Sen ye akşam erken yat." dedi ve yanağımdan öpüp işe gitti.Babam kasabanın serefi olarak buraya tahin edildiği için eve geç gelmesini anlayabiliyorum ama buraya hiç alışamadığım için bütün gün napsam bilemedim bi kaç film izledikten sonra nihayet akşam olmuştu yemeğimi yedim ve koltuğa uzandım sanırım biraz uykuya dalmışım uyandığımda babam çoktan eve gelmiş odasında küçük bi deftere notlarını yazıyordu benim odaya geldiğimi görünce telaşla defteri kapatıp Çekmeceye koyup üstünü kitledi merakla "Baba o deftere ne yazıyorsun" dedim. Babam "önemli bişey değil o çekmeceyi karıştırma sakın kasabayla ilgili olaylar" demişti.  babam bu cümleleri dedikten sonra o defterde ne oldugunu iyice merak etmiştim babamla o odadan cıktık ve televizyon izliyorduk " babam" yarın yeni okuluna gidip kayıt işlerini yaptırcam fiona" demişti." tedirgindim çünkü kimseyi tanımıyordum. İlk başta okula gitmek istemiyodum ama evde sıkılmak yerine yeni arkadaşlar tanımak daha iyi olur diye düşündüm ve  " peki baba" dedim televizyonu izlemeye devam ederken amerikanın yani şuan oturduğumuz kasaba da ölüm olaylarının artığı sebebinin ise daha  ortaya çıkmadığı bi yırtıcı tarafından saldırıya uğradındıklarını  tahmin ediliyorlardı bu konu hakkında babama soru sorduğumda babam konuyu kapatıp yatmamı istemişti anladığım kadarıyla babam kasabada olan olaylardan haberi vardı ve benden saklıyor diye düşünüyordum ama bu konuyu merak ettiğim için babam evde yokken kilitli olan çekmeceyi acıp o defteri okumayı planlıyordum.

Sabah babamdan önce uyandım ve babamın bana hazırladığı kahvaltı kadar olmasada kahvaltı hazırladım. Babam geldiğinde kahvaltıyı gördü ve "Annene çok benziyorsun" dedi. Bugün babam okul işlemlerimle ilgileniceği için bende onunla gidecektim. Ama gitmeyi hiç istemiyordum.

Kahvaltımız bittikten sonra masadan kalkıp gidecekken babam "Fiona ben gidiyorum sen de evden çıkma"dedi. Babamın bu sözü üzerine odama çıktım ve kulaklıkla şarkı dinlemeye başladım.

Şarkınım yavaş ritmi sayesinde  uyuya kalmışım sanırım . Babamda herhalde eve gelmiş çünkü yatağımın üstünde okul kıyafetleri vardı. Aşağıya indiğimde babamın işe gittiğiyle ilgili bi not bıraktığını gördüm. Yani şu anda babam evde yoksa o defteri okuyabilirdim.  Babamın odasına gittiğimde defteri aldım etrafa baktım iyice emin olmak istedim kitabı aldığımda kitabın yanında kilit oldugunu farkettim anahtarı aramaya başladım çok uzun sürmeden küçük bi anahtar buldum kitabı açtım ve okumaya başladım dün Televizyonda gördüğüm gibi ölen insanlarla ilgili seyler yazıyordu okuduğum seylere  göre ölen insanların hepsinde atardamar ve boynunda diş izleri ile bulunmuş büyük ihtimalle vücutlarının emilipte öldürüldüğü  yazıyordu bunları okuduktan sonra korkmaya başlamıştım odama gidip bu kasabanın gizemini arastırdım ama henüz bişey bulamamıştım alt kattan sesler geldi ve laptopumu  kapattım  aşaya indim babam gelmişti.
Babama baktım çok halsiz görünüyordu. Babam bana baktı ve "Fiona ben duş alıp yatıcam. Sen de çok geç yatma" dedi. Ben de babamın bu sözü üzerine yatmaya karar verdim. Ama anlamadığım bir şey vardı babam alt tarafı bi kasaba Şerifi niye bu kadar halsizdi. Normalde hergün eğlenceli babam bir günde yok olmuştu. Nu olayı garipsiyerek odama çıktım. Yatağıma uzanıp kendimi uykunun derin kollarına bıraktım.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Feb 02, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

SOĞUK CEHENNEM Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin