Ups...

139 5 0
                                    

-en uge senere-
Lige nu sidder jeg sammen med drengene inde på mit hotelværelse, jeg har hvert sammen med drengene hele ugen lige siden jeg mødte dem. De fandme nogle dejlige gutter
Jeg kan se tinus hvisker et eller andet til Mac og han nikker så og tager en pude og slår mig med den, og så griner de begge 2 det ender med vi for en mega lang pude kamp og det bare er fjer ud over det hele. Marcus sidder halvt oven på mig imens jeg lægger i sengen og slår ham med puden og griner, der kommer en dame ind som kigger surt på os "clean it up!" Siger hun og går "ups..." siger drengene og så griner vi og begynder at rydde alt det der op.
Da vi har ryddet op går vi ud for at bade og vi begynder at have en vandkamp men kommer til at sprøjte på en anden som bliver fucking sur og kigger sygt ondt på os "ups" mumler Marcus som kom til at ramme "sorry" siger han og damen svømmer væk fra os imens mig og tinus flækker af grin "for fanden Mac hvor er du dum" siger jeg og griner "det er jeg da ik?" Siger han og sprøjter vand på mig og jeg sprøjter vand på ham igen og sådan fortsætter det.
Senere efter de har svømmet vælger vi alle 3 at gå en tur i parken og bare går og snakke. Imens vi går der for jeg en besked fra min mor
Mor: "Mille kom lige tilbage på hotellet efter du har spist aftensmad vi skal sove tideligt fordi vi skal noget imorgen tideligt men det er en overraske"
Mig: "øhm okay? Spiser bare aftensmad med drengene"
Mor: "okay"
Mig og drengene går ned for at spise og da vi har spist siger vi farvel og jeg smutter tilbage til vores hotel og falder i søvn.
//
323 ord
\\

En sommerflirt eller mere? -Marcus og MartinusDove le storie prendono vita. Scoprilo ora