2. osa

82 5 0
                                    

Ta ehmus nii väga, et taganes oma toa nurka.Jõudes nurka, haaras ta laadia, pani pistikusse ja jäi ootama kuni telefon sisse lülitab.Järsku kuulis ta all samme.Mary, kui üpriski julge tüdruk läks vaatama.Ta hiilis oma ukseni, tegi vaikselt selle lahti.Läks trepi juurde ja piilus alla.Ja nägi oma vanemaid.,,Jess ma olen päästetud" sosistas ta omaette.Mary jooksis trepist alla vanemate juurde.
,,Tere Mary"
,,Emme, issi lõpuks kodus,,.
Ema läks kööki, kuhu Mary ilmselgelt kaasa läks, sest ta oli hirmul ikka veel ja ei tahtnud üksi jääda.Jõudes kööki, ehmus Mary ema nii väga.Köök, mis enne oli ilus ja luksuslik on nüüd verega kaetud,kõik nõud puruks ja toolid katki.
,,MARY, KAS SA TEAD SELLEST MIDAGI?"
,,Ei, ausõna mina ei tea midagi.Ma tulin koju ja ma nägin oma aknast mingit musta kogu.Tulin tuppa ja läksin oma toa ukse juurde.Siis kuulsin et midagi kukkus mu toas, tegin ukse lahti ja siis see must kogu hüppas aknast alla.Jooksin enda ja Caspari peidupaika ja olin seal umbes 10 minutit.Siis kuulsin samme.Tulin välja, sest arvasin et need olete teie.Aga ei, kuulsin kuidas keegi sosistas kõrva ,,Ma tahan su puhast hinge".
,,Mary, kummitusi ja vaime EI OLE OLEMAS, mitu korda ma pean sulle seda ütlema?".
,,Aga on ju, ma nägin.Palun lähme siit ära, ma kardan"
,,Ei Mary, palun seleta kuidas saab selles uhiuues majas olla kummitus?"
,,See näeb välja jah uus aga sellel on halb minevik, ema palun lähme ära siit"
,,Ei, palun mine oma tuppa ja mõtle nüüd natuke mida sa suust välja ajad".
Mary jooksis vihasena oma tuppa, istus voodi peale ja hakkas mõtlema plaani, kuidas ta saaks emale ja isale tõestada.Algul tuli mõte, et võik filmida aga ta arvas, et sellest poleks kasu.
,,KÄES, ma otsin üles selle maja eelmised omanikud ja küsin nende käest, kas neil juhtus ka siin majas selliseid asju" ütles Mary.

Õuduste algusWhere stories live. Discover now