Asla deme

2 0 0
                                    

Benim arkadaşlarım var. Sevgilileri var aşıklarmış ta falan filan hepsi geçici şeyler sanıyordum. Bana aşka inanırmısın diye sorduklarında

- Aşka asla inanmam. Aşk diye birşey yoktur derdim . Arkadaşlarım çok mutlular . Oysaki benim mutlulugum için kulaklık ve telefon yeterliyken onlar çok farklı dünyalardalar yada ben anormalim.Off yine çok konuştum. Bu arada ben Ayça. liseye gidiyorum evet ama liseli ergen degilim. Ben yaşıtlarıma göre olgunum en azından öyle sanıyorum. öglen 12 gibi okula gidiyorum. Millet o kadar enerji dolu herkes birbirine bisey anlatıyo . bense oturup muzik dinliyorum bazende kitap okuyorum. Ailem icime kapanık oldugumu sanıp beni bi psikolaga falan goturmek istiyorlar ama ben deli degilim diyip reddediyorum. Tamam biliyorum psikolog delirenler icin degil ama benim tek bahanem bu. okulum cok sıradan. Neredeyse hic arkadasım yok olmasını istiyen de yok. Ben tek olmayı seviyorum napıyım yani arkadasın olup onunla 1-2 yıl cok iyi olup kazık yemektense. Simdiki nesil oyle yuzune kanki ,kardes arkandan orospu , kasar. Ne gerek varki. Simdiki arkadaslar sanal dunyalarda hic tanimasiklari insanlarla konusuyorlar . neredeyse herseylerini anlatiyorlar. Ay bide bu popilik var tabi . Tipli insanlar kendilerini on plana tasimak zordundami heleki biz kizlar onlarin daha fazla un kazanmasini sagliyoruz yinede napicaksin. Bide ergen muhabbetleri justin bieber dinliyen ergen oluyomus :D Arsız bela dinleyenler kral ahahhaa super .

şakamı neyin kafası ya ? . Neyse sevgili gunlugum bu kadar genel sey yazdm yeter yarin okulla ilgili seyler yazarim byy :))

--------------------

ahhhh kahretsin annem hersabah gibi odama dikilip beni durtup kaldirmaya calisiyordu . bense herzamanki sozum 5 dakika daha anne . annemi odadan gonderip 5 dakika daha kestirip uyandim okul uniformamı giyip servise yetistim 5 dk sonra okuldaydim . Okuldaki berbat tarih dersinden sonra kantine indim kafami cevirdigim anda 10-A sinifindan Kıvançin bana baktigini gordum . Sasirdim . ne ne nasil ya kivanc ? populer olan bana bana bide bana onca kiz varken ellerim titriyor yazamiyor aksam yazmaya devam edicegim.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 22, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Asla demeWhere stories live. Discover now