2. Fejezet

85 13 0
                                    

*Foxy*

-Kalózöböl- 0:04

Állítólag ma jöttek meg az újak. Kíváncsi vagyok. Mondjuk az, hogy belőlem lányt csináltak, nem tetszik, de ki tudja, mi lesz ebből. Kihúztam a függönyt, és elindultam a főszínpad felé, ahol a többiek már beszélgettek. Megbeszéltük, hogy meglátogatjuk a Toy-okat. Bementünk csapatostúl a raktárba, és ott volt mindd. Zsúfolt volt a hely, ezért mindenki a partyroom-ba ment. Leültünk a székekhez, ott két nagy asztal volt, külön ültek a Toy-ok és külön a "régi"-ek, azaz mi. Freddy és Toy Freddy (mert kiderült, hogy ugyanaz a nevünk, csak a Toy előttük van) tartottak egy beszámolót, Freddy kezdte:..

*Freddy*

-Partyroom- 1:34

-Ma, megjöttek, az új animatronikok! Ennek örömére, hogy bővül a csapat, partit tartunk!
-Én meg-kezdte Toy változatom- Szeretném ha mindenki kijönne jól egymással, és nem lenne vita! Erről ennyit!
Mindenki bulizott, ismerkedett. Én megismerkedtem Toy Freddy-vel, Bonnie Toy Bonnie-val s így tovább. A kettő új akik cseppet sem ismerősek, az egyik BB, azaz Ballon Boy, a másik Puppet. BB egy lufiárus fiú, Puppet pedig egy zenedobozban muszikál. Mindenki jól kijött szerencsére, mondjuk Foxy-nak nem tetszik a Toy verziója, mert túl lányos. Szerintem mindegyik Toy-ra igaz ez.

*Toy Chica*

-Partyroom- 5:21

Nagyon jó volt a nyitóbuli, igaz, még mindig tart, de eljöttem beszélgetni kicsit Mangleval.
-Nem tudom, nekem fura ez a Foxy... -mondta Mangle. -Nekem tetszenek, mondjuk ja, tényleg furák, és olyan régik! Mármint, hogy nem olyanok mint mi! -válaszoltam.
-Majd megszokjuk őket... De ők hol lesznek amíg mi nappal fellépünk?! -kezdte Mangle félős hangon.
-Nem tudom, valószínüleg a raktárban...

Fnaf [FF]Where stories live. Discover now