1.bölüm

72 8 1
                                        


Hayat boş aynı biz meleklerin ruhsuz olması gibi.
Kalbi var ama içi boş olanlardanız biz.

Biz kimmiyiz yerli halkın her seferinde gördüğü anda vahşice öldürülmek istenen melekleriz .Fakat benim meleklerden ayrı tek bir özelliğim var benim kanatlarım siyah.

Melekler kurulu diyala üyeleri benim bir tehdit oluşturduğumu söylüyorlar.
Saçma! ne tehditi oluşturabilirim ki ben. Sadece görevimiz olan insani hayaletleri
cam fanusa kapatıp ruhlarını emmek için varım.
Ruhum vardı ama yıllar önce terk edip gitti beni. insanlara  zarar vermesekte cahil olanların çoğu bizi öldürmek için gereksiz canlarını bile verirler.
Bu arada merhaba ben Su'.
SU;

Yıllar önce bende insandım daha sonra arkadaşımla birlikte 8 yaşında oyun oynarken ben seçim yapmak zorunda kaldım ama istediğimi seçemedim zorla , herşey zorla

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Yıllar önce bende insandım daha sonra arkadaşımla birlikte 8 yaşında oyun oynarken ben seçim yapmak zorunda kaldım ama istediğimi seçemedim zorla , herşey zorla . Şuan o arkadaşımı hatırlamıyorum ama çok özlüyorum. Bi keresinde bir çocuk kafama taş attı diye çocuğun ayakkabısına örümcek koymuştu. Doğrusu çok gülmüştüm .  Götürüldüğüm yerde 1,2 gün önce beni bırakıp giden annemi gördüm çok korkunçtu ama özlemiştim onu , siyahlara bürünmüş , kötü kötü bakıyordu. Adamlardan biri elinde su ve ateşi tutuyordu aklımda hiçbirşey yoktu , ya daha 8 yaşındaydım . Adam yaklaşıp 'seç bakalım ufaklık.' dedi.
Elimi ateşe tuttum ,annem gülümsüyordu. Elimin yandığını hissedince elimi suya götürüp aldım elime. Sağımda duran beyazlı kadınlar ve adamlar coşup ıslık çalıyordu, ozamanlar anlamıyordum neler olduğunu. Anneme baktığımda yerinde tepiniyordu, gerçekten bu komikti.

siyah kanatlı melek Stories to obsess over. Discover now