K.K II.Bölüm Eşleştirme

74 14 20
                                    

Yine bir servis macerasının ardından okula geldim diyemeyeceğim çünkü arabam var. Evet evet canım! Babam sağolsun altıma son model bir araba aldı ne kadar da düşünceli değil mi. Her zamanki rutinimi tamamlayarak arabamdan indim ve çoğu erkeğin laf atması ve kızların kıskanç bakışları altında okula girdim.

Hani demiştim ya küçükken arkadaşım olmuyordu babam yüzünden ve ben de içime kapandım diye Lise de bu değişti özellikle de son yılımda herkes benimle arkadaş olmak istedi, benim yanımda olmak istedi ama benim sadece iki arkadaşım var onlar da Şevval'le Kaan. Beni okulun popüler kızı olarak seçmişler tabi benim bundan haberim yok okulun magazin sayfasında Şevval görmüş o attı. Neyse hiç kimsenin ilgisi umrumda değil benim umrumda olan tek kişi Savaş o da bana bir kez olsun bakmadı. Ama olsun önemli olan onun beni sevmesi değil ki benim onu sevmem o sevmese de ben devam edicem ama yanında birini görmeye asla dayanamam ama yine de ondan vazgeçemem o benim ilk sevdiğim ilk aşkım.

Okuldan içeri girince Savaş ve arkadaşları Timur'la Tarık kardeşleri gördüm. Ah kalbim yine hızlanmaya başladı ölücem galiba. Savaş' ın yanından geçerken birşey belli etmemek için umursamaz bir hal içine girdim ama tam yanına gelince onun o parfüm kokusu burnuma  geldi acaba nerden alıyor. Nerden aldığını bulursam ben de alıcam ve her yere sıkıcam bol bol :). Güç bela Savaş' ın yanından geçip sınıfa gittim ve bizimkileri buldum.

-" Nerde kaldın güzelim ya hasretinden öldüm." Dedi Kaan o hep bana böyle der.

-"Trafik vardı biraz Kaan ondan geciktim."

-"Hadi hadi geç kalktım gece yine uyumadım demiyosun da." Doğru söylüyordu ben hep geç kalkardım çünkü geceleri uyumayı pek sevmezdim resim çizerdim çünkü. Kimselere anlatamadıklarımı  Şevval'e bile anlatamadıklarımı kalemlerle boyalarla resme döküyorum ve bazen hatta çoğunlukla tamam tamam hemen her resmimde onu çiziyorum ama ne kadar uğraşırsam uğraşayım omzundaki o dövmeyi tam olarak çizemiyorum orada birşey var kaba taslağını çiziyorum ama o çizgilerde birşey var tam olarak çizemediğim bir şeyler var her gece onu çizmeye çalışmaktan uyuyamıyorum.Şevval'in seslenmesiyle düşüncelerimden sıyrılıp kendime geldim.

-"Efendim Rapunzelim duymadım, dalmışım." Evet ona hep böyle derdim çünkü saçları çok güzel ve uzundu gerçi kendisi de çok güzel :).

-" Ohoo burda iki saattir anlatıyorum ben ama boşa. Neyse diyorum ki Matematik hocası dersi zayıf olanları yüksek olanlara eşleştircek ya e ikimiz de düşük aldık bizi kimle eşleştirecek acaba."

Tam ona cevap vericekken matematik hocasının içeriye girmesiyle sonra konuşuruz diye yerimize oturup hocanın bizi kimle eşleştireceğini bekledik sıra bize gelmişti hoca Şevval'i Kaan'la eleştirmişti tam sıra bana gelmişti ki hoca adımı söylediği sırada kapı çaldı ve içeri Savaş ,Timur ve Tarık kardeşler girdi o sırada hoca tam izin kağıdı alıp gelin diyecek gibi oldu ki  Tarık izin kağıdını masaya fırlatır gibi koyup sıralarına geçtiler. Hoca sinirlendi ama çaktırmadı Savaş'a ve arkadaşlarına kim ne diyebilir ki zaten -_-.

Hoca tekrar adımı söyleyip
-"Eftelya seni bir dahaki sınava kadar Savaş çalıştıracak."
Kelimenin tam anlamıyla şok olmuştum. Şoktan çıktıktan sonra;


-"Hayır hocam Savaş olmaz." Diye bağırmamla tüm sınıf dahil hocanın gözü benim üstümdeydi ve soran gözlerle bakıyorlardı şimdi onlara ne diyecektim ki "şey ben ona aşığım onun yanında dilim tutuluyor, aptallık yapıp belli ederim mi ?" Allah' ım napıcam ben....

Kitap KokumHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin