New Friend. - 4. časť

674 22 1
                                    

Ráno:

Je nedeľa a ja sa nemám skoro nič vlastne vôbec nič učiť veď ešte týždeň a je koniec školy.Celú noc som bola ponorená do snov kde sa objavil aj on.Je skoro všade.Je asi 11:00 a ja som sa rozhodla že pôjdem na trať neskôr aby som sa s ním nestretla pretože to miesto je najlepšie nikto tam nieje a ja tam môžem biť sama môžem tam rozmýšľať a nikto má nebude vyrušovať dnes niesu ani žiaden preteky takže tam naozaj nik nebude.Keď som vstala absolvovala som rannú hygienu, potom som sa obliekla: ružové neonové kraťase, šedé tygrované tielko s ružovým nápisom "No Dope, No Hope".Zišla som dole kde ma už mama čakala z raňajkami na stole bola vajíčková omeleta so zeleninou.Sadla som si za stôl a pustila sa do jedenia.Keď som dojedla išla som sa obuť samozrejme má zastavila otcova otázka.

,,Kam ideš?“ spýtal sa ma.

,,No hmm..ja idem za Merry asi pôjdeme na kávu alebo na nákupy.“ povedala som len tak narýchlo čo má napadlo.Prikývol a ja som sa išla obuť.Obula som si šedé vansy s neonovým ružovým a vyšla som z domu.Naštartovala som auto moju krabičku, som rada že ešte jazdí.Keď som prišla na miesto zaparkovala som a bola som rada že tam nebolo žiadne biele Lamborghini.Vystúpila som a išla som na tribúnu kde som si sadla a rozmýšľala keď zrazu...

,,Prečo si včera odišla?“ spýtal sa ma hlas ktorý mi je veľmi známy.Justin.

,,Pretože si ma chcel pobozkať“ povedala som nervóznym tónom.

,,No a?“

,,No a? To myslíš vážne? Myslíš že keď ty so mnou flirtuješ chceš ma dostať do postele tak ako každú.Že sa roztopím?“ povedala som.

,,Nemôžme biť len priatelia?“ spýtal sa ma čo má prekvapilo, nevedela som čo mu na to  povedať.

,,Okay ale žiadne pokusy! Žiadne flirtovanie ani nič podobné! Okay?“ spýtala som sa ho neisto.Pretože tým čo som povedala som si nebola vôbec istá.

,,Okay“ povedal.Potom sme sa začali rozprávať.Bolo to také kamarátske čo má dosť prekvapilo samozrejme si nenechal pre seba že som "pekná" ale hneď sa aj ospravedlnil tak mi to úplne vyhovovalo, bola som prekvapená že sa s ním dá normálne porozprávať.A nie je namyslený tak ako sa mi od začiatku zdal.Je úplne normálny.Ale v hlave mam teraz menší výbuch pretože neviem či som sa len ja, len tak čistou náhodou  doň ho nezamilovala! Dúfam že nie! Lebo to by bolo naozaj zlé.Keď sme sa dorozprávali, poukazoval mi svoje Lamborghini a aj svoju motorku, som išla domov a po ceste som zavolala Merry či pôjdeme nakupovať, súhlasila tak som išla domov si pre peniaze.Prišla som domov otec bol preč iba mama a Liam bol doma.

,,Ty niesi s Merry?“ spýtala sa ma mama.

,,No ja som bola u nej a keď sme sa rozhodli že ideme tak som si spomenula že nemám peniaze.“ zaklamala som, a Liam sa len na mňa škeril.Keď skončila výpoveď mami išla som si zobrať tašku kde som si nahádzala hygienické veci, peňaženku,...

,,Takže si bola u Merry?“ spýtal sa ma Liam ktorý stál vo dverách.

,,Áno bola! Čo je na tom?“ spýtala som sa ho nervózne a dúfala že u nej nebol.

,,A ako to že keď som tam bol si tam nebola?“ povedal a ja som sa vtedy zasekla nevedela som či mu mám povedať pravdu alebo nie pretože on tú pravdu vie za pár minút hnusne využiť, niekedy mám pocit že sme ako malé deti.

,,No tak dobre“ priznala som farbu.

,,Kde si bola Catlin?“ spýtal sa ma a ja som vedela že som stratená.

,,Nie si môj otec Liam takže tu nevyzvedaj!“ povedala som na neúčinnú sebaobranu.

,,No a? Dobre vieš že keď to poviem mame tak nikam nepôjdeš!“

,,Liam ty si také decko! Neverím tomu že is odo mňa o 1 rok starší!“ hučali sme po sebe ako zmyslov zbavený som prekvapená že to mama nepočula alebo asi radšej ani nechcela.

,,Bola si jazdiť?“ spýtal sa ma a ja som sa rozhodla že v tomto prípade nebudem klamať.

,,Nie!“ povedala som a on na mňa neveriacky pozrel.

,,Naozaj?“ spýtal sa ma aj ja som prikývla, medzi tým mi začal zvoniť mobil bola to Merry zdvihla som a ona povedala že je už dole, zobrala som si tašku a dodala som:

,,Neviem aký to málo význam Liam“ dodala som a zišla dole po schodoch.Obula som sa.

,,Ahoj Mami“ povedala som a zavrela dvere vonku ma už čakala Merry.

,,Ahoj“ pozdravili sme sa.

,,Tak čo?“ spýtala sa ma Merry a ja som na ňu hodila nechápavý pohľad.

,,Čo čo?“ spýtala som sa.

,,No šak ty a Justin?“

,,Čo ja a Justin?! Sme priateľia odo dnes a nič viac!“ povedala som a ona na mňa zazrela.

,,A mimochodom bol u teba Liam že? Pretože ja som povedala ráno že idem s tebou nakupovať ale ja som išla na trať a s Liamom som sa pohádala pretože zase sa tváril ako otec!“ dodala som.

,,Áno bol u mňa..“ povedala a začala sa smiať.

,,Čo sa smeješ?“ spýtala som sa jej.

,,Tvoj brat je v posteli naozaj dobrý a-...“ prerušila som ju.

,,Merry stop! Ja podrobnosti nechcem počuť kebyže to je niekto iný tak dobre ale je to môj brat okay?!“ povedala som pretože veci s ich súkromia som naozaj nechcela počuť.Prikývla a viac mi o ňom nehovorila.Viem s Merriních rečí že sa dobre bozkáva a to mi úplne stačí.

Keď sme prišli do podzemnej garáže zaparkovali sme a rozbehli sme sa nakupovať, skúšali sme, platili, smiali sa...

,,Merry ja som unavená!“ povedala som po niekoľkých hodinách nakupovania, ruky má boleli od tašiek ktoré som držala.

,,Ideme na kávu a dáme si niečo na jedenie?“ spýtala sa Merry a ja som nenamietala keď sme si sadli samozrejme mi s Justinom nedala pokoj chcela vediet úplne všetko tak som jej to aj po povedala veď je moja najlepšia priateľka.

-Tramtadatada!!! Ďalšia časť mne sa páči tak dúfam že aj vám bude ;) chcela by som aby ste dali nejaký ten koment ten by určite potešil aj podporil tak keď bude aspoň 1 koment tak dam aj ďalšiu časť aj dnes! :)

Love yaa :*

Love on the road  (story with Justin Bieber)Kde žijí příběhy. Začni objevovat