Dagen började nå sitt slut och jag var så trött på att bära in flyttkartonger, jag bestämde mig för att avsluta för dagen, tänka igenom allt.
Jag satt mig ner på min terass. Jag kollade mig runt. Allt var så nytt, ny miljö nytt folk. Tanken gjorde mig nyfiken det skulle verkligen bli så kul. Det hade varigt en stor dröm sen jag var liten att flytta till Irland. Klockan var nu runt 19.00 och jag hade burit in flyttkartonger sedan 07.00 imorse. Inne i huset var allt kaos och det ända jag hade fått upp var min säng. Jag reste mig upp från stolen jag satt på och gick in. Jag ställde mig i mitten av rummet, allt var som en stor öppen yta, kök, vardagsrum och hall var liksom en stor yta. Där var en trappa precis vid hallen som ledde upp till sovrummet och ett stort badrum. Vid vardagsrummet var två stora glasdörrar som ledde ut till terassen. Tomten var inte den största men det var lagom för mig. Det var perfekt.

För 3 år sedan skulle jag skattar åt mig själv om någon sa att jag skulle stå här idag. 18 år i ett hus helt själv. Grunden till varför jag flyttade till Irland var dels för att det alltid har varigt en dröm, och sen för att jag hade blivit erbjuden ett jobb som fotograf. Vilket också var en dröm, men jag trodde verkligen aldrig att detta skulle kunna hända mig. Inget kunde någonsin slå dethär.

Heeej, detta var första kapitlet av You&You, jag är inte den bästa på att skriva och det var inte så långt haha, men hoppas iallafall ni tyckte det var ok. Skriv gärna vad ni tyckte bye. Xx

You&YouWhere stories live. Discover now