Ona

251 14 3
                                    

"Ona je moja. I ako zavoli nekog drugog, ostaće moja. Prvi ples na kiši, neugodno upoznavanje sa porodicom... Proplakane noći i stotine propuštenih poziva zbog ljubomore. Kažem vam, ona je moja, i ako zavoli nekog drugog, mene je prvog voljela i ja sam joj pokazao sve.Ja sam je upoznao kao mladu,naivnu te prelijepu djevojku koju je bilo strah oduprijeti se i početi živjeti.

Dušili su je dvolične osobe s kojima se družila.Roditelji donekle ali opet sam joj ja sve pokazao.

Ja sam upoznao pravu nju.Njezini zidovi su se srušili .Postala je vesela djevojka s osmijehom koji bi obasjao moj cijeli svijet.

Sjećam se kad sam jednom došao usred noći po nju.Iskrala se iz kuće i otišla sa mnom do mosta.

Bilo je jako kasno,no nismo marili,samo da smo tu zajedno.

Mjesečina je obasjavala i izgledala je kao da sjaji.Znam da sam tu ukrao jedan poljubac i to je zapravo bilo naše najljepše sjećanje.

Poljubci na mostu dok nas je mjesečina obasjavala a nema nikoga.Samo nas dvoje.

A što nam se dogodilo?Ja nisam ostavio nju,niti je ona mene...Jednostavno je nas oboje ljubav ostavila,što je jako žalosno.

Znate,nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što vam prešute.Zanimljivo je kad vas pogledom ljube i kad se osjećate tako blizu.Zanimljivo je kako vas može voljeti bez imalo kajanja a ako bude povrijeđena kako vas može potpuno ignorirati.Da,to je zanimljivo,ali i veoma opasno.Nije bezveze izreka ne diraj lava kad spava..........

I evo mene sada sjedim na tom mostu,na našem mjestu iako nikad nije bilo naše i sjećam se.

Sjećanja su snovi koje budni sanjamo.I ništa se nije čulo osim tišine.

Tišina jednog poljupca vrijedi mnogo više od zvuka tisuću riječi.....Upravo zbog toga tišina je najbolji prijatelj mnogih ljudi.Nikada te ne izda,ali ti uvijek pokaže one koji te razumiju.Pokaže ti istinu.Zato je toliko volim,ali od svih tišina ću najviše pamtiti onu kad sam tebe držao u naručju."

AmnezijaWhere stories live. Discover now