κεφαλαιο 8

3.3K 274 17
                                    

Μερια Γωγως

Εχουν περασει δυο μερες και δεν εχω φαει τιποτα ουτε εχω πιει νερό φοβάμαι πολυ εδω μεσα εχει απίστευτο κρυο και ειναι σκοτεινά

"Σήκω πανω"ερχεται και μου λεει αυτος εγω αδύναμα σηκώνομαι και πιανομαι απο πανω του γιατι δεν νιωθω καλα εκείνος το αντιλαμβάνεται και με πιανει απο την μεση και παμε στο αυτοκίνητο με βαζει στο πίσω κάθισμα και εκείνος μπενει μπροστά βαζει μπρος και φεύγουμε.
[………]
Με αφησε εξω απο την πορτα μου και γω αδύναμα παω και χτυπάω την πορτα μου ανοιγη η μαμα μου και με περνει αγκαλια αφου με αφήνει παω να μπω μεσα αλλα ολα μαύρισαν.
[………]
Ανοίγω τα ματια μου και κοιτάζω γύρω μου ολα άσπρα διαφορα μηχανήματα βρίσκονται πανω στο κεφαλι μου και στα χερια μου μου έχουν διαφορά καλώδια κοιτάζω γυρω μου και βλεπω την μαμα μου να κάθεται σε μια καρέκλα

"Μαμα"λεω αδύναμα και εκεινη γυρίζει να με δει

"Αγαπη μου πως εισαι"με ρωτάει και ερχεται κατευθείαν κοντα μου

"Πονάω"λεω και την κοιταω στα ματια

"Που πονας αγαπη μου"με ρωτάει

"Παντου"λεω και τοτε μπενει μεσα μια νοσοκόμα

"Πως ειναι η ασθενείς μας"ρωτάει και έρχεται κοντά μου

"Ποναω"λεω και εκεινη κατι κανει σε ενα μηχανικά από αριστερα μου

"Που πονάς"με ρωταει

"Παντου"λεω εκεινη παει εξω και επιστεφει με εναν δίσκο

"Φαε λιγο και μετα παρε αυτο το παυσίπονο για να σου μαλακώσει ο πόνος "μου λεει και εγω γνεφω εκεινη φευγει αφήνοντας τον δίσκο μπροστα μου ανοιξα την ζελατίνη και πηρα το πιρούνι για να φαω με την πρώτη μπουκιά εκανα εμετό κατι που τρόμαξε την μαμα μου και πηγε να φωνάξει την νοσοκόμα.
[………]
Περασε μια εβδομαδα μεσα σε αυτο το καταραμένο νοσοκομειο καθε μερα έρχονταν η Ειρηνη με τον Σπύρο και με έβλεπαν οσο για τον Γιωργο δεν ηρθε να με δει αλλα δεν με νοιαζει και τοσο λογο του οτι θέλω να τον ξεπεράσω. Σημερα θα βγω απο το νοσοκομειο και την Δευτερα θα παω κανονικα σχολειο μιας και ειμαι μια χαρα.
[………]

Μετα απο 6 μηνες

Ειναι τελος Απριλιου και αυτο σημαινει οτι ξεκινάν οι εξετασεις και αυτο σημαινει διαβασμα με τον Γιώργο δεν εχω ξανα μιλήσει εκείνος κανει προσπάθειες αλλα εγω δεν του δίνω σημασία απλοε καταντάει σπαστικό. Σημερα ειναι η τελευταία εβδομαδα του Απρίλη και ημερα Δευτερα σημερα γράφουμε το πρωτο μας μαθημα και γραφουμε Ιστορια ακούτε πρώτο μαθημα και γράφουμε Ιστορια ποιος ανώμαλος θα το εκανε αυτο μα και βεβαια οι καθηγητές μας. Ειναι 9:30 και εμεις γράφουμε 10:00 αρα ετοιμαζομαι για να παω στο σχολειο πήρα ενα στιλό και το πορτοφόλι μου και βαζω μεσα το κινητό μου λεφτα και κλειδιά και βγενω εξω κλείνω την πορτα και αρχίζω να παω στο σχολειο.
[………]
Εχω τελειωσει το γράψιμο και περιμενω την Ειρηνη για να παμε καμια βολτα.
Αφού τελείωσε και η Ειρηνη ειπαμε να παμε για καφε και ετσι και εγινε πήγαμε σε μια καφετέρια και κάτσαμε καναμε διάφορες βλακείες και εκει που μιλάγαμε ηρθε ο Σπύρος με τον Γιωργο κάθησαν μαζι μας και όπως παντα δεν του έδινα σημασία μετα απο λίγη ωρα φύγαμε και καναμε διαφορες βόλτες.
[………]
Η ωρα παιρασε ευχάριστα και πλεον ηταν βραδυ γύρισα σπιτι και ανέβηκα στο δωματιο μου και επεσα ξερή για ύπνο αυριο δεν έγραφα ετσι και θα κοιμηθώ ποιο πολύ με αυτη μου την σκεψη με πείρε ο ύπνος.


Γειααα σας 😘

Ναι σημερα ανέβασα και πρωι 😁

Αυτο ομως δεν σημάνει οτι δεν θα βαλω και το βραδυ 😉

Μπορεί και ποιο μετα 😘

Τι κανετε? 😗

Στο αλλο κεφαλαιο θελετε να εχει την αλλαγή της Γωγως? 😏

Θελω γνώμες 😕😏

Τα λεμε στο επόμενο κεφαλαιο 😉

Μπαιι ✋

Η Αλλαγη Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα