Heljul

63 2 0
                                    

Jõudsime kohale ja pidu oli juba täies hoos. Õnneks olid veel inimesed enamvähem kained, kiiremad olid juba veidike švipsis. Autost välja tulles juba kuulsin, et keegi karjus

"HANNAH!! Nii tore, et sa tuliiid!!" ning Beth lihtsalt kallistas mind nii tugevalt, niiii tugevalt, nagu homset päeva poleks. Beth on üks mu parimatest sõbrannadest. Ta on üks siiramaid, armsamaid, ausamaid ja usaldusväärsemaid inimesi, aga tal on ka üks viga. Ainuke viga, mis tal on, on poisid. Ta peab koguaeg olema poistega, ta eputab nende juuresolekul ning on üldse väga ülemeelik, kuid sellistel pidudel väga vahet polegi. Kallistan Bethi tugevalt vastu. Beth naeratab Martenile, võtab mu käest ning tirib mu rahva sekka. Istusin diivanile, Marko ja Timo vahele. Timo on poiss, kes mulle kunagi hullllult meeldis. Chattisime kella 3ni MSN'is, saatsime musi emoij ja kõike, mis tol ajal moes oli. Oeh, olid ajad. Muidugi olime me nii noored alles, ning ainuke ja viimane musi, mis me tegime, oli sõpradega pudelimängu mängides. Marko räägib Bethiga ning ma muidugi Timoga.

"Tsau Hannah, kuidas sul läinud on?" küsib ta rõõmsal toonil, nagu me poleks üksteist 10 aastat näinud.

"Nooo ütleme nii, et mitte kõige paremini, aga elan üle" naeratan vastu. 

"No selge, kas juua midagi soovid?" 

"Jaaa võtaks küll, midagi kanget palun"

Timo hakkab naerma selle peale, ning läheb toob 2 shotti. Ühe jätab enda kätte ning teise ulatab mulle. 

"Ja mille terviseks võtame?" küsib ta mult

"mmmmm"

"Võtame sinu terviseks, Hannah!" naerab ta, ning joome korraga terve shoti ära. See oli haigelt kange, ning söögitorust alla minnes põletas. Kuid kui umbes 10 sekundit oli möödunud, siis oli mega hea tunne juba.

Rääkisime veel Timoga paljudest asjadest. Timo tuli järjest lähemale, juba hoidis ta ühe käeva minust ümbert kinni, muusika läks järjest valjemaks. Lõpuks kui ta teine käsi juba mu reit hakkas puudutama, siis tõusin ma püsti, haarasin ta käest ja tirisin ta laua juurde kus olid joogid. Ulatasin talle selle sama shoti ja võtsin endale ka, lausisin "Nüüd sinu terviseks" ning jõime need ära.

"Lähme tantsima!!" hõikasin Timole, ning suunasin peaga teise toa poole, kust tuli vali muusika.

Timo noogutas ning läksime käest kinni sinna. Väga paljud tantsisid seal juba. Isegi Beth, aga mitte Markoga, kellega ta ennem flirtis, ega mitte Marteniga, kellega tal alles hiljuti mingi teema oli, vaid hoopis Kaareliga. Kaarel on ilus kena poiss, aga liiga pealetükkiv. Aga samas Beth on ise samasugune. Marko ja Marten tantsisid ka seal, aga neil oli mingi oma punt, kus nad tegid igast veidraid liigutusi. Me algul tantsisime niisama, siis aga tulid väheke aeglasemad laulud ning läksime üksteisele lähemale. Shottide mõju oli juba peas tunda. Varsti olin ma juba Timo haardes ning tantsisime rahuliku muusika järgi. Ega siis sinna väga palju inimesi ei jäänudki, peamiselt need kellel oli kaaslane või kes lihtsalt olid liiga purjus juba, et aru saada. Vahepeal läksid meil sammud nii sassi, et naersime vaikselt. Timo hoidis mind hellalt aga tugevalt. Ta silitas mu selga ning nii me seal romantiliselt tantsisimegi kuni tuli Marten, kes oli juba niiii purjus. Ta tuli meie juurde ja naeris ning karjus hästi kõvasti "Vana arm EI ROOSTETA!" ning kõik hakkasid selle peale naerma. Mul oli piinlik, aga Timo juuresolek vähendas seda. Naersime natuke, laulud muutusid kiiremaks jälle ning siis tuli hullult inimesi tantsima ning ma läksin istusin diivanile tagasi, ning Timo läks mulle jooki tooma. Siis tuli Beth minu juurde. Ta oli ka niii täis juba ning kutsus tobile. Olin nõus, läksin Timost mööda, müksasin teda, ning ütlesin, et ta tuleks sinna järgi, kui enda joogid valatud saab. Sellel majal on suur avar rõdu. Läheme rõdu äärde ning Beth ulatab mulle suitsu. Panen selle suhu, sama teeb tema ning paneb põlema. Räägime Bethiga suhteliselt mõtetut juttu, siis näeb ta rõdu all Kaarelit ja Marteni kaklemas, viskab suitsu tuhatoosi ning jookseb alla. Ma jään rõdule. Pole minu kutid, pole minu probleem. Pärast paart mahvi tuleb Timo, ühes käes kaks pitsi viina ja teises käes mahl.

"Miks sul nii kaua läks?" küsisin tusaselt, ent naeratades

"Ma vaatasin, et te räägite nii hoolega siin, et äkki on mingi salajutt või nii, pealegi tahan sinuga kahekesi olla." Ning ulatas mulle viinapitsi.

"Hahahha, hea valik" ütlesin naerma hakates. 

Timo keeras mahlal korgi lahti, luges 1-2-3 ning võtsime enda pitsitäie viina ära. Ta ulatas mahla mulle, jõin ruttu peale ning sama tegi tema. Seekord me toosti ei öelnud, sest me mõlemad teadsime, et seekord oleks pidanud olema 'meie terviseks', kuid ei mina ega ka tema ei tahtnud mingit 'meiet'. Me tahtsime olla head sõbrad. Head lähedased sõbrad. Jah ta meeldib mulle, aga me teame, et sellest ei tule midagi välja. Tegin enda tobi edasi ning seisime vaikuses. Timo vaatas kuidas Beth üritas kaklust peatada ning mina vaatasin tähti. Järsku pööras Timo ümber ja suudles mind...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 02, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Deep shit - midagi katkisele südameleWhere stories live. Discover now