Ömer'in geçmişi

618 24 7
                                    

Yazardan***

Defne ve Ömer çok yorulmuştu.Defnenin kasıkları çok ağrıyordu ama ömer hala defnenin içindeydi.Ömer erkenden kalkmış defnesini izliyordu.Defneyi izlerken aklına 9 yıl önce yaşanan olay geldi.

FLASHBACK

Derin diye bir kız vardı Ömere yaklaşık 4 yıldır aşıktı.Ömer yalnız kalınca Derine çıkma teklifi etti,bir süre sonra Derin en yakın arkadaşı Defneyle çok fazla fotoğraf atıyordu.Ömer bu kızı görünce ondan hoşlanmaya başladı ve Derini bırakıp gitti derin acısından intihara bile kalkmıştı ama ömer asla takmamıştı.Daha sonra Çalışanlarından birine Defneyi takip etmelerini söylemişti.  1 yıl takip ettirdikten sonra ömer babasına defneyi istediğini söyledi.Zaten Ömer ve Defnenin babası 15 yıllık arkadaştı sadece evlendirmek istediğini söyledi Defnenin babası bunu kabul etti ve evlendirdiler.Yakın bi süre de Defne de Ömere aşık oldu.

#Watsapp konuşması#

DER:Ömer ben sana kaç yıldır aşığım bana sorun sende değil bende değil diye ayrıldın intihara kalkıştım sen benden kurtulucan diye bi göbek atmadığın kaldı.Sakın  cevap verme bilmeni istedim belki bir gün önemsersin diye.

Ömer bu mesajı okumuştu ama tabi ki cevap vermemişti.Derin burda acısından kahroluyordu.
    Zaten Derin bu olaydan sonra ya öldü ya da kaçtı kimse bilmiyordu.

FLASHBACK SON

Ömer geçmişini düşünürken Defne ağrıyla uyandı.

D:Ahh

Ö:Günaydın(piç smile)

D:Hani artık içimden çıksan .

Ömer yavaş yavaş çıktı ve Defnenin ağzından bir ohh çıktı.

D:Ohh sonunda.

Ö:Çok mu acımış sevgilim.

D:eh yani ence normal olarak ama ben oğlumu özledim.

Ö:akşama gelirler bitanem hadi bi duş al kahvaltı yapalım.

D:peki ama kahvaltıdan sonra film izlicez.

Ö:tamam

Defne yavaş yavaş banyoya yöneldi Ömer defnenin halini çarpık çarpık gülerek izliyordu.Defne duşa girdiğinde Ömer üstüne bişey giyiyp aşağı kahvaltı hazırlamaya indi.yarım saat sonra defne aşağı indi ve çok gzel hazırlanmış kahvaltı masasını gördü.

D:Oooo Ömer beey kahvaltı masası müthiş görünüyor.

Ö:O zaman bir günaydın öpücüğü.

Defne öper ve masanın başına geçer.

Ö:defne hanım kaptınız yerimi bakıyorum.

D:Artık benim yerim.

Ö.iyi öyle olsun bakalım.

Kahvaltılarını yaptıktan sonra bulaşıkları yikadılar ve salona film izlemeye gittiler.Defne film seçerken Ömer mısır patlatmaya gitti.Ömer arkasında 2 kavanoz saklıyordu bilin bakalım ne?

D:Ömer onlar ne?

Ömer elindeki kavanozları gösterdi.Birinde nutella birinde fıstık ezmesi vardı.

Ö:bunlar ne acava?

İkiside koltuktaki yerlerini adlılar Ömerin kucağında patlamış mısır defnenin elinde ise nutella vardı.Fıstık ezmesini sormayın çünkü bende bilmiyorum.
    Filmin tam ortasında kapı çaldı ikili kapıyı açmaya gitti karşılarında bir adet DERİN duruyordu...

****

****

****

Selam arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli ? Çok özledim sizi uzun zamandır yazamıyorum sa sınavlarım çok yoğun.Vote ve yorum atmayı unutmayın minnoşlarım.

Bu arada flashback te yazdığım olay bugün başıma geldi canımdan çok sevdiğim yaklaşık 4 yıldır sevdiğim çocuk sadece fotoğraflardan gördüğü birine seni seviyorum dedi .Benim en yakın arkadaşıma.Kız beni ne kadar acındırsada erkek olan pislik ben seni seviyorum dedi en yakın arkadaşıma.Bunu bana nasıl söyledi nasıl anlattı bilmiyorum ama sonlarını ben uydurdum evlenmediler mersk etmeyin :D 

Ama bi geçmiş olsun alırım sizden canlarım .İYİ Kİ VARSINIZ .ÇOK SEVİYORUM SİZİ.


Zoraki evlilik (deföm) +18-ASKIDA-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin