I just want you (Justin Bieber) (Dansk)

5.2K 90 13
                                    

Jeg vågner ved at mit vækkeur ringer, sidste dag i skolen inden jeg rejser til USA i 2 . Jeg går ned i stuen og tager noget morgen mad og går op og spiser det på mit værelse. Imens jeg spiser sidder jeg og tænker på om dem på den nye skole overhoved kan lide mig, om jeg for nogle venner? Der var mange ting at tænke over. Jeg tog et hurtigt bad og tog nogle stramme jeans og en sort T-shirt med et hjerte på, der gik til navlen. Jeg pakkede min taske, tog sko på og løb ned i stuen. "Vi ses Mor" siger jeg og lige på vej ud af ud af døren da min mor siger "Kan du ikke lige følge Liv i skole?" (Liv er din lillesøster på 10). " Ja ja så kom". Da i er henne på skolen følger du Liv op i hendes klasse og går bagefter op i min egen klasse. Da jeg kommer ind i klassen, kommer mine to bedste veninder over til mig. (Amalie og Mia) i giver hinanden et sort kram, for i ved jo alle tre at det er en af de sidste gange i kan kramme. Jeg sætter mig over på min plads, og kigger lidt rundt i klassen og ser at de har pyntet op. Var det virkelig kun for min skyld at de havde gjort det?. Det første pynt jeg lagde mærke til var det kæmpe skilt hvor der stod -HA' EN GOD TUR TIL USA, VI KOMMER TIL AT SAVNE DIG-. "Kan du li' det?" Siger en af mine veninder fra klassen. Jeg nikker og siger "det virkelig virkelig flot". Alle sætter sig ned da jeres lærer Birgitte kommer ind. "Nå alle sammen jeg tænkte at idag skulle vi bare have en hygge dag fordi D/N jo rejser til USA i 2 år". (D/N. Står for dit navn). Da dagen er omme og jeg skal sige farvel til dine venner og veninder. Alle kommer over og siger god tur, og giver mig et kram. Men til sidst da Amalie og Mia kommer hen til dig for at sige farvel, begynder i alle tre at små græde lidt. "Du lover at du ringer og skyper ik?" Siger Amalie. Jeg nikker og krammer videre. Jeg mødes med Mor og Liv nede i skolegården, så i kan følges hjem. "Nå hvordan gik dagen så D/N?" Siger din mor. "Den gik fint" siger jeg og gik hjem. Da i er kommet hjem går jeg op på mit værelse, og pakker færdigt. Da vi skal rejse i nat. Jeg sætter noget Justin musik på og skruer helt op og danser rundt imens jeg pakker. Liv kommer ind på mit værelse og spørger om jeg ville hjælpe hende med at pakke. Vi render bare rundt og pakker resten af hendes ting, imens vi danser. "VI SKAL SPISE!!" Råber vores mor nede fra køknet. Vi går ned og sætter os ved bordet. "Nå glæder i jer til vi skal rejse?" Spørger jeres far. I nikker helt vildt begge to, og jeres mor kigger på jer og begynder at små grine lidt.

----------------------------------------------------------------------------------
Senere kl 23:45

Jeg prøver at ligge mig til at sove igen, men kan virkelig bare ik'. Så jeg beslutter mig for at spille et eller andet plat spil på din iPad. Til sidst bliver jeg så træt at jeg falder i søvn.

---------------------------------------------------------------------------------
Kl 3:00
Det banker på min dør, og min far kommer ind for at vække mig. Jeg finder nogle løse men fede bukser og en bluse. Jeg går ned i stuen med min kuffert, og hjælper bagefter Liv med hendes kuffert. Da det er gået en time, kommer jeres Taxa. I sætter jer ind og bliver kørt til lufthavnen. Da i kommer deler i jer op, fordi at i vil shoppe noget forskelleligt. I mødes da i skal ind i flyet. "Der er desværre kun to pladser tilbage på dette fly" siger hende der skal tjekke ind at i er kommet. "Jamen vi har bestilt 4 biletter" siger min far. "2 sek" siger damen". I står og venter i 5 min. Inden hun kommer tilbage. "Vi har et privat fly, som også flyver til L.A og landet cirka samme tid som det andet, men der er kun 2 pladser så i skal dele jer op". "Det kan mig og Liv da bare gøre" siger du og smiler til din mor og far. Jeg kan bare se at de ikke er helt vilde, men de ender med at sige ja. Damen følger jer ud til privat flyet. Damen lader jer gå op i flyrået, i er begge lidt nervøse for hvem i skal flyve sammen med så i tager hinanden i hånden og går op. I kommer op i flyet og jeg ser Justin altså Justin bieber!!!. Jeg løber hen for at give ham et kram og besvimer så.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fra Justin's syns vinkel. Dem der arbejder i den danske lufthavn ringede og spurgte om vi kunne have to personer med i vores fly. For at være venlig siger jeg ja.... Jeg tænker at det kunne være fedt hvis det var en Belieber eller en fan. Lidt tid efter kommer der to piger ind i flyet. Den ene pige er ret lækker, og den anden er nok hendes lillesøster tænker jeg. Hende den ret lækre pige løber hen mod mig og giver mig et kram, men besvimer i mine arme.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

HÅBER I KAN LIDE DEN........ HUSK AT STEM!!!! REGNER MED AT LAVE NR 2 I WEEKENDEN.

I just want you (Justin Bieber) (Dansk)Where stories live. Discover now