Craciun fericit!

7 0 0
                                    

Ma trezesc in latraturile lui Chico. Nu inteleg ce se intampla. Nu stiu cat e ceasul, sau in ce zi suntem. Stiu ca e in jur de 24, 25 Dec..Decembrie.. E ajunul Craciunului!!!
Daaa...asta era...doamne ce iubesc cainele asta...lunile trecute Chico m-a trezit cand era ziua lui Evelyn. Dar...chiar ? Evelyn ce-o face ? Si de ce nu e in pat cu mine ? O fii pe la baie...
O sun...telefonul ei este in pat o.O clar e in casa! Dar unde ? Ma duc la baie...trebuie sa o gasesc..
In drum catre baie... o zaresc pe Evelyn...o vad ingrijoarata. Ce se intampla? 

Evelyn : Ohh...ma va omora Rick...nu se poate NU SE POATEEE! 
Rick : Esti...ok ? 
Evelyn : Buna dimineata...imi cer scuze pentru ca sunt o proasta si uit sa iau pastile contra sarcinii....imi cer iertare...e vina mea.
Rick : VREI SA SPUI CA...TU, ESTI INSARCINATA ? 
Dintr-o data lui Evelyn i se umezisera ochii
Rick : DE CE PLANGI ? de ce nu te bucuri ? spuse Rick cu glas linistitor. De ce nu te bucuri de asta ? 
Evelyn : Rick...ai 17 ani...tatal tau ma va desfiinta...voi ajunge iarasi la pula alora...nu asta vreau, vreau sa raman cu tine, vreau sa ma ierti, vreau sa repar asta, te rog, iarta-ma..
Rick : Sa te iert ? Tu te auzi ? Pentru ce sa te iert ? Pentru ca imi porti copilul ? Ar trebui sa iti multumesc. Si iti multumesc. A sunat sec, dar tot iti multumesc. Si cum adica sa repari ? Ce ai facut rau ? Tu esti vinovata ca ce ? Ca imi porti copilul ? Eu sunt vinovat ca...nu am fost in stare sa ma abtin...si eu imi cer scuze...stii, vor urma ore, zile, luni in care nu te vei simti bine si vreau sa intelegi ca tata nu are nimic impotriva. 
De-odata usa de la baie se deschide. Ce sa vezi ? SURPRIZE! Chico la usa. Urmat de *sunet de tobe* urmat de tatal lui Rick. 

Tatal lui Rick : Avem de vorbit...in 10 minute te imbraci si in bucatarie te gasesc. Nu ai voie sa intarzii 3 secunde! 
Rick : Am inteles! Ma grabesc cu grija. 
Tatal lui Rick pleca...

Evelyn : Rick...tin foarte mult la tine, te iubesc nespus de mult...fac orice e nevoie, doar nu vreau sa ne despartim...si ti-am spus...nu vreau sa ajung de unde am plecat...chiar daca asta merit, nu vreau! 
Rick : Se vede ca nu il cunosti pe tata...el..era suparat de ce nu stia de sarcina si nu de ce exista sarcina...si totusi a plecat bucuros cred ca si el isi doreste un nepotel! Gandeste pozitiv si singurul lucru rau ce se poate intampla...nici nu stiu care e, dar e mult prea mic pentru grijile tale mari. Asculta-ma si nu te mai stresa ca ii faci rau copilului. Sa nu mai zic de tine! 
Evelyn : Ahhh gura mare, mai ai 2 minute, pregateste-te 
Rick o saruta timid pe Evelyn si Evelyn il musca de buza pe Rick. 

                                       dupa 10 minute

Rick : Aaam venit! Am intarziat...imi cer iertare...
Tatal lui Rick : Lasa scuzele ca nu conteaza. SI NICI NU E CAZUL! 1 la mana sunt tacto' 2 nu ma grabeam! Asa deci...voi fi bunic ? spune Tatal lui Rick zambind. Deci m afaci batran ? Biine daca asa jucam! 
Rick : Ee...nici tanar nu esti..in fine, tata, vreau sa imi cer iertare ca am ascuns asta de tine, dar nu am ascuns, efectiv am uitat...am uitat ca...da, am uitat, nu stiu cum, simptome a avut dar..nu atat de GOD E INSARCINATA!!! Stii ce spun ? 
Tatal lui Rick : Sper sa nu fie nesimtit ca tine! Si maicata tot asa era, fara stres. Lasa, e bine. Tu vezi cum o stresezi cu poftele tale de aligator in devenire. 
Rick : Eu ? Labagiu notoriu cum ma stii si de la o vreme ea are pofte si nu de mancare, de sex. 
Tatal lui Rick : VEZI CUM VORBESTI! Nu de alta dar, daca vrei sa iti tina morala bunica ta, ok, nu am nimic impotriva! Nu strica sa stii!  Si din moment ce te autointitulezi "labagiu notoriu" nu inseamna ca te satisfaci singur ? 
Rick : Ce glume aveeem :))))) ma refeream ca eram pofticios si na...bine ca intelegi in punga. 
Tatal lui Rick : Bine ca sunteti voi destepti! Tu si cu Chico ce mai latrati sa mergeti sa va faceti nevoile. 
Rick : :)))) da, nu neg! Am si voi mai avea destule rugaminti la tine, pana la o varsta...acum vreau sa ma ajuti si daca ma ajuti ma ajuti pe bune. E vorba de ceva important. 
Tatal lui Rick : Iarasi vrei bani ? Inarmeaza-te cu pampers si..fii pe faza! 
Rick : NU. Adica, da, dar nu asta vreau sa te rog, vreau sa ii spui lui Evelyn ca nu te-ai suparat pe ea ci pe mine ca am uitat sa iti spun...e stresata de chestia asta...nu inteleg de ce. 
Tatal lu Rick : Pentru ca nu are incredere in cuvantul tau...nu in general ci doar acum, ea crede ca spui asta, doar sa alini situatia..lasa ca ma ocup eu! 

Prima mea prietenaWhere stories live. Discover now