Capitolul 3

30 0 0
                                    

In mai puțin de cinci minute, un BMW negru parchează în fața mea
Mă urc în el în stânga mea era Alex care măseluță cu rânjet pe față.
-Hei
-Hei
-Ce faci ???
-Respir trăiesc din astea tu??
- Binișor. Gătește te astăzi îți vei întâlni profesorii.
-Nu mă speria te rog.
Pe mașină mai vorbim noi chestii plictisitoare când ajung la școală în punem în ultima bancă, la locul nostru.
Prima ora avem română, deci sper că profesorul ăsta să fie profesor bun deoarece niciodată nu am înțeles mult din cele explica fosta mea profesoară îmi plăcea română dar nu înțelegeam de ce aveam note destul de proste la romana,nu exagerati nu avem note mai mici de șase.
Ora de română se termină profesorul era destul de simpatic acum avem mate pot să spun că mă pricep dar nu sunt un geniu recunoască aveam 9 si 10 Dar poate profesorul ăsta va fi mai exigent și o sa am note mici dar mă îndoite chestia asta deoarece Îmi place matematica
Celelalte oră decurg ușor având doar îți sport Desen si Muzică.
După școală mă duc acasă mă schimb și merg să mă gătesc ceva. Aud telefonul sunând e Alex îi răspund și mă întreabă dacă nu vreau sa mergem la Starbucks să bem ceva eu accept. Nu cred tocmai am fost invitată în oraș de băiatului care îmi place?????:))) Îmi spune că vine într-o oră să mă ia și închide. Merg repede și fac un duș apoi mă schimb mă machiez plec părul într-o coadă de pește și cobor scările.De data Asta imi iau ceva mai sport.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Untitled Part 1Where stories live. Discover now