Capitolul 18

1.2K 99 7
                                    

Capitolul 18- La mulți ani!

  "Shine bright like a diamond

Shining bright like a diamond

We're beautiful like diamonds in the sky" 

-Rihanna


-Caden, mai avem mult? întreabă Julianne nerăbdătoare de pe scaunul din dreapta.

Crețul începe să rânjească instantaneu la auzul vorbelor iubitei lui. Aruncă o privire rapidă asupra ei, apoi își umezește buzele cu limba, gest pe care Julianne l-a văzut, în mintea ei derulându-se cu încetinitorul.

-Atât de curioasă? întreabă și blondul, făcând-o pe fată să ofteze.

-Nu este vina mea, tu m-ai întărâtat. îl acuză fata, apoi își încrucișează brațele la piept precum un copil bosumflat.

-Mai avem puțin. îi răspunde iubitul ei în cele din urmă.

Normal că mai au puțin. Așa i-a spus și acum cinci minute, fata nu mai are răbdare, vrea să vadă cum a fost viața lui Caden înainte. Vrea să știe totul despre el. El este tot ce i-a mai rămas.

Caden oprește mașina după alte minute petrecute în liniște. Coboară în sfârșit, iar Julianne îl ia de mână, băiatul zâmbește și o sărută scurt, apoi o trage după el spre o clădire de mărime medie ce scria "Tony's Tattoo". Odată intrați, un clopoțel de la ușă le face anunțată prezența. Caden zâmbește la auzul acestui sunet familiar lui. 

-Tony! strigă Caden către bărbatul solid și chel ce era concentrat asupra brațului unei tipe roșcate.

Bărbatul se întoarce către locul de unde și-a auzit numele, iar când îl zărește pe blondul creț, își mărește ochii instantaneu și se oprește din ce face, ridicându-se rapid de pe scaun doar pentr a-l lua pe Caden într-o îmbrățișare de urs.

-Haha, puștiule, de când nu te-am mai văzut! vocea lui groasă o face pe Julianne să vibreze pe interior, dezmeticindu-se puțin din transa pe care o avea în timp ce analiza încăperea plină cu postere cu trupe rock și tatuaje extraordinare, după părerea fetei. Când te-ai întors în oraș?

-Acum două zile, și eu mă bucur să te văd Tony! spune băiatul sarcastic, iar bărbatul rânjește amuzat. 

-Nu te-ai schimbat deloc, hă? spune bărbatul chel, apoi îl bate pe umăr pe creț, abia apoi observând prezența Juliannei. Se pare că Lupul și-a găsit lupoaica! continuă chelul ridicând din sprâncene spre creț, apoi dându-l la o parte din calea lui pentru a da mâna cu micuța blondină. Tony Delgado, micuță lupoaică. se prezintă el, iar fata zâmbește la auzul accentului său mexican.

-Julianne Evans. se prezintă fata la rândul ei. Încântată de cunoștință. continuă aceasta, după care Caden se apropie de cei doi și o cuprinde pe ea de mijloc.

-Ușurel Lupule, nu ți-o fur. se apără bărbatul chel atunci când observă gestul de dominație al băiatului, iar crețul rânjește amuzat de gluma prietenului său. I-a fost dor de Tony.

-Nici nu poți s-o faci. spune și crețul, iar Tony râde ușor de puștan.

-Și? Ce vă aduce în umilul meu sanctuar, porumbeilor? întreabă Tony în timp ce se așează la loc pe scaunul lui pentru a-și continua opera de artă, iar Caden și Julianne se apropie mai mult de el și de masa de lucru. Nu prea cred eu că vrei tu să reintri în lupte. continuă bărbatul referindu-se evident la Caden.

Lângă tine pentru totdeaunaTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang