1.BÖLÜM-Papatya

12.3K 339 4
                                    

Kapıyı açıp papatyalarla dolu olan bahçeye ilerledim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kapıyı açıp papatyalarla dolu olan bahçeye ilerledim.Muhteşem kokuyu içime çekip derin bir nefes aldım!!Her gün bu evden ağlayarak çıktığım doğruydu ama burası benim evimdi!!Ne kadar kaçarsam kaçayım döneceğim yer burasıydı!!İki sene önce zorla evlendirilip bu eve kapatıldım Ve her gün o dengesizin bana bağırmasına Ve zarar vermesine kulak tıkıyorum!!Kaçacak yerim yok!!Gözlerimden akan yaşları silip kapıya vardım.Sessizce açıp içeri girdim.Erkenden işe gidiyordu bu yüzden şimdilik rahattım.
Odama girdiğimde gülümsedim.Burası güvende olduğum tek yerdi.İlk o psikopatın odasını toplamam gerekiyordu tabi.Evde hizmetçi gibiydim!Oysa ben onun karısıydım.Evlendiğim kişi ünlü iş adamı playboy Aras Karaca'ydı.Lanet pislik!!Ahhh!
Kendi odamdan çıkıp onun odasına yöneldim!Kapıyı açtığımda büyük bir dehşet yaşadım Burada deprem felan mı oldu?Neredeyse tüm dolap yatağın üzerindeydi!!Koltukta biralar Ve birçok şey.sigaraları unutmayalım lütfen(!)
*************
Bütün evi baştan aşağı topladıktan sonra koltuğa uzandım!!Üstümde kısa bir şort Ve tişört vardı!Birden kapı açılınca havaya hopladım!!Saçları karışık yorgun gözlerle bana bakan Aras Karaca beni hiç umursamadan yanımdan geçip koltuğa yayıldı!Kapıdan üç kişi daha girince afalladım.
"Selam güzellik"
Bana göz kırpan sarışına tiksindirici bakış attım!!Aras'a dönüp Ne yapıyorsun dercesine baktığımda sert bir biçimde:
"Defol!!"
dedi!!İç çekip odama çıkıp kapıyı kitledim!İki senedir bu odada çürüyordum!!Sadece 20 yaşındaydım!!Yatağıma yatıp gözlerimi kapattım Ve aşağıdan gelen kahkahaları duymamaya çalıştım!!
*****************
Kapının serçe yumruklanmasıyla yatakta zıpladım.Koşarak Kapıyı açtığımda Karşımda ateş saçan bir Aras ile karşılaştım!!
"Nerdesin lan sen küçük sürtük!!"
"Aras neler oluyor!"
"Ne Aras'ı lan efendim diyeceksin bana!!"
Korkudan Ne yapacağımı bilmiyordum kolumu serçe tutup beni sürüklemeye başladığında ağlamak üzereydim beni sertçe yere fırlattığında inledim!!Kafamı kaldırdığımda kahkahalarla bana gülen bir çok kişi gördüm!!Sarışın bir kız kafamdan aşağı bira boşalttığında gözlerimden yaşlar akmaya başladı!Kafamı Aras'a çevirdiğimde bana alayla sırıtıyordu!!
Ondan iğreniyordum!!Adi pisliğin tekiydi!
Kızlardan biri karnıma tek attığında acıyla yere yığıldım!!
"Hadi sürtük kalk Ve dans ett!!"
Bir tane daha Ve birdaha tekmeler her yerimi geldikçe acı artıyordu Ve bir süre sonra hissizleşmeye başlamıştım!!Gözlerim karararırken son sözlerimi onun o iğrenç suratına söyledim!!
"Senden nefret ediyorum ARAS KARACA!!"

ACININ KENDİSİ-TAMAMLANDI-Where stories live. Discover now