Blod i revnerne..

218 9 1
                                    

Det var morgen.. Eller morgen og Morgen..klokken var 12:28 og en læge kom ind for at se hvordan det gik med Thea..hun var stadig ikke vågnet... Ikke endnu..
Men hun skulle nok vågne...selfølgelig skal hun nok det!, ikke også??? Eller hvad....!?
Lægen skiftede posen til drop, og tog en pose med mere væske i.." Altså hvis Thea ikke vågner inden i aften..er vi nød til at lægge hende i koma og håbe på hun vågner af det.." Sagde lægen stille og kiggede på mor.., mor nikkede som svar..Tænk hvis Thea aldrig ville vågne igen..en tårer røg ned af min kind ved tanken af det..

Maria og Alfred ville komme på besøg kl 14:00, mor var gået i køknet for at hente os noget middags mad.. Men hun kom hurigt tilbage.." Vi må ikke få mad her, det kun for patienter åbenbart" sagde mor lidt stædigt og vrissede..." Kan du passe på hende i 20 min selv??, så kan jeg køre på MacDonalds??" Sagde hun og smilte "ja selfølgelig, en Big Mac menu" sagde jeg og grinte.. Haha mor grinte også..vi prøvede begge at holde humøret højt, men man kunne nemt mærke på os begge at vores grin og smil var falsk..fuldstændigt falsk..

Mor gik ud fra stuen og jeg sad med Thea...helt alene..tankerne farrede rundt i skallen på mig..jeg tog min mobil og kiggede på billederne mor tog af mig og Thea igår..hvor jeg ligger ved hende i sengen...jeg tog det bedste af billederne lagde det på insta.. Jeg bevægede mine fingre hen over tastaturet og fik skrevet " Jeg elsker dig søs, ik forlad mig!💔" så taggede jeg Thea..som om hun ville kommentere..? Det var nok det jeg inderst inde håbede på hun ville..tanken knuste mig at hun måske aldrig nogensinde skulle vågne op igen..at jeg måske aldrig nogensinde skulle høre hendes stemme igen..tanken om hun skulle være væk?, væk fra mig?, væk fra alle?, væk fra alting?. Og så pga at Anthon var hende utro.. Jeg kunne slet ikke klare tanken ..fuck man!

Jeg gik ud på badeværelset..der var barberblade..lige der på bordet..jeg tog et mellem min tommeltot og pegefinger..lige over mit håndled..lidt længere oppe på armen..jeg satte barberbladet der..og pressede mod min hud..det blev rødt..dråber blod røg en efter en ned på gulvet..jeg pressede hårdere og der kom flere ridser i min hud. Mere blod.." Hallo er her nogen?" Jeg hørte en stemme..jeg smed barberbladet i skraldespanden og trak trøjen ned over ridserne, låste så døren, trak et papir ud fra maskinen og tørrede blodet på gulvet op...

Jeg hørte døren blev lukket i igen ude ved Thea..jeg tog et ekstra papir og gjorde det vådt med vandet fra vandhanen.. Vaskede min arm..blodet blev ved at komme i revnerne..jeg kiggede i skabet..der var plaster..jeg tog et stort..hen over armen og trak blusen ned.. Jeg smed papiret ud fra plasteret og låste derefter døren op og gik ud til Thea igen..

Friendzone eller mer'?Where stories live. Discover now