6 DECEMBER (FLYTTE IGEN?)

199 6 2
                                    

Del 9

Og mere skete der ikke den dag. Jo udover jeg lå i min seng og skrev et brev til Nikkie Sofia, som hun fik i morgen og så skrev jeg brevet til hende som hun fik resten af December.

Marcus POV.

Jeg vågnede af at der var en som græd ude foran min dør, og med det samme viste jeg det var Nikkie Sofia. Da jeg åbnede min dør sad hun der bare og græd. Jeg satte mig ned ved siden af hende og spurgte hvad der var galt, men det eneste hun kunne/ville sige var: "Vi kan ikke være sammen længere". Da hun havde sagt det var det aller først jeg gjorde, var at hente alle de breve jeg havde skrevet til hende og 5 af mine trøjer. Og så sagde jeg til hende at hun skulle gå, ikke fordi jeg ikke ville se hende... men fordi jeg ville bare være alene og græde for mig selv... inde på mit værelse. Der gik flere timer før jeg hørte noget fra Nikkie Sofia, indtil jeg fik en besked fra hende

Samtale med Marcus (Marcus = Mac, Nikkie Sofia = Niksa)

Niksa: Jeg skal måske flytte tilbage til Danmark...:(

Mac: Hva? Hvorfor? Nei jeg kan ikke leve uten deg!

Niksa: Min mor siger jeg skal sove! UNDSKYLD SKAT!!<33

Mac: Okay! Det er okay skatt! JEG ELSKER DEG!!<3

Niksa: JEG ELSKER OGSÅ DIG!<33


Mere skrev vi ikke sammen den dag og Martinus snakkede heller ikke med hende. Vores mor hørte heller ikke noget og Mikkel Noah skrev heller ikke til os, så til sidst kunne jeg ikke vente mere og klokken var omkring 21:50, men jeg løber over til dem for at se om der var sket noget. Da der ikke var nogle som åbnede og døren var åben gik jeg bare ind og op på Nikkie Sofia's værelse, hvor hun sad med blod løbene ned fra hendes arme og jeg kunne se at hun havde cuttet sig selv igen og hendes familie var ikke hjemme, så jeg sagde til hende at hun skulle komme over til mig.

------------

Vi havde nu været over hos mig siden kl 22:15 og Nikkie Sofia fortalte at hun ikke skulle flytte alligevel, men hendes far havde ringet og sagt at han skulle flytte til Norge eller faktisk til Trofors og jeg kunne se på hende at hun ikke ville have at han skulle flytte her op. Mest fordi så skulle hun se ham vildt tit og så måtte hun ikke se mig mere... Jo og så blev Nikkie Sofia og jeg kærester igen, fordi hun synes det var dumt at hun slog op bare fordi hendes far skulle flytte her op. Men da klokken blev 1:01 gik vi i seng og vi lå i ske.


Hej jeg ved godt det er et kort kapitel men som jeg også skrev i går, har jeg travlt med skole og "kæreste" så jaer men skal nok prøve at i næste uge at der kommer et kapitel ud den dag det skal ud

Hvorfor tror i at hun ikke vil have at hendes far skal flytte til Norge?

Er hun bange for sin far?

//Nikke SS

VERDEN ER LILLE[Slut]Where stories live. Discover now