"Eu chiar te iubesc!"

61 2 2
                                    

Ok... Nu pot să cred ca Justin tocmai mi-a luat apărarea,asta chiar in fața întregii clase. Mulți copii șușoteau,iar asta m-a facut să mă simt oribil. După faza asta,mi-am luat ghiozdanul și am plecat,ducându-mă la secretariat ca să-mi iau o scutire.
Ajunsă in cameră am adormit.
Justin Pov.
Cand Ale a plecat,am vrut să merg după ea,dar cu**a de Elena e mereu un impediment.
Eu. Ce vrei,Elena?
El. Vii în seara asta la Red's?(asta.i un fel de nightclub😂😂)
Eu. Nu vreau. Cară-te!
El. Hai Justin,doar fufa aia nu te-a schimbat?! Sebastian a spus că nu ai mai luat droguri de la el...
Cand Elena a spus asta,mi-am dat seama de ceva:de când a apărut Alessia,chiar nu am mai luat droguri. Înainte fumam,si cu cocaină,logic,și mă duceam mereu la Sebastian să-mi dea droguri. Bineînțeles că,pe lângă desele nopți în care dormeam în nu știu ce case,mai le-o trăgeam multor fete. Înainte grupul cu care umblam era ăsta:eu,Elena,Sebastian,Alex,Chris,Laura,Brian,Alan(care e frate-miu,dar nu știe nimeni),Clara, Eveline(Eva),Adeline(Ade),Terence,Harry și Jessica(Jess). Știu,grupul e foarte mare,dar eram (și poate încă suntem) "sperietoarele" colegiului.
El. Poate ca Alan, Jess,Ade și Eva vor să te revada... Ne reîntâlnim toți. Poate vii și tu,dar oricum,mica boboacă te schimbă...
Eu. Vin!
Chris și Alex se uitau la mine ca la felu' 14.
Ch. Ești sigur?
A. Bă,Justin,noi oricum venim cu tine...
Eu. Dap! Elena venim. Dar să știi ca asta nu o să ne facă pe mine sau Alan să ne combinăm cu tine sau cu nu știu ce fufă!
El. Bine!
Așa că,diseară, merg în Red's. Acolo am avut parte de prima bătaie. Am ajuns la poliție,pentru că copilul cu care mă bătusem aproape a intrat în comă. Când sunt nervos,de obicei,lovesc sau sparg tot ce prind,și nimeni nu poate să mă mai oprească până nu mă calmez. Dar ăsta sunt eu. Doar o mica parte,una minuscula,o place rău de tot pe Alessia. Dar vorba Elenei:poate ea mă face să mă moleșesc,să fiu slab. Și nu pot acum,cand tuturor le este frică de mine,sa dau înapoi. Însa,totuși,chiar simt ceva pentru Alessia,dar nu ceva ce mă face să o vreau doar o noapte și gata. Practic,e ceva ce eu nu am mai simțit. Oricum,pe Alan nu l-am mai văzut de când am plecat acum 4 luni din colegiu. Alan e genul de copil calm,cuminte,dar care s-a integrat rapid. Alan,împreuna cu Ade,Eva,Alex,Chris și Clara sunt copii cuminți din grup. Eu,Sebastian,Brian,Terence și Harry suntem ăia care fac regulile,care beau,f*t,fumeaza. Laura,Elena si Jess sunt    c***ele grupului. Bine,Laura si Jess se mai abțin,dar Elena le întrece pe toate.
Curând,profu' de info a intrat. Ora de info e singura la care toți elevii colegiului participă.A făcut prezența. Când a spus numele Alessiei,observând că nu-i s-a uitat la mine și a zis:
-Domnule Smith,cumva ai corupt-o pe domnișoara Davis să absenteze ora?
Eu. Nu. Nu știu unde e.
Prof. Copii vom avea un proiect. Este jumătate din medie. Vreau să vă numesc pe echipe,vă spun tema și alte date,apoi trecem la oră. Grupele au 6 membrii. Ele sunt:
Grupa I:Alessia,Sofia,Alan,Maria,Adelina,Matt
Grupa II:Justin,Alex,Chris,Eva,Laura,Clara
Grupa III:Elena,Jessica,Harry,Terence,Brian,Ro-xana(colega mea de la bio,sora Evei)
Tema este:
Gr.(grupa)I: Inventare aplicații sociale(Facebook/Instagram)
Gr. II: Inventare Google(date și curiozități)
Gr.III: Inventare aplicații comunicare(Whatsapp/Yahoo)
Termen:3 luni (începând de azi)
-Vreau proiecte seriose și căpitanii de grupă să-mi aducă săptămânal Raport de activitate . Să vă spun sarcinile:odată,ordinea în care v-am numit este ordinea în funcție de sarcini,și acestea sunt:1 CĂPITAN GRUPA
                       2 DOCUMENTATOR(se va       
                         documenta)
                       3 REDACTOR(redactează pro-
                          iectul)
                       4 DESENATOR/ILUSTRATOR
                       5+6 PREZENTATORI
-Acestea sunt. Vă aștept!
*dupa ore*
Eu. Băga-mi-aș!
Al(Alan). Ce ai?
Eu. Nimic. Sunt ok!
Al. Da. Îmi lipseau înjurăturile tale fără sens!
Eu. Și mie!
Sincer,Alan e chiar un tip ok. Când e de glumit,glumește,când e serios,e serios.
(Unicorn Lover 2k16😂😂😂)   
După ce m-am îmbrăcat,Alan mi-a zis ca a chemat-o pe Maria.
Eu. Alessia nu vine,nu?
Nu. Pot. Să. Cred. Ce. Tocmai. Am. ZIS!
Al. Chiar o iubești,nu?
Eu. Nu știu. Mereu doar ademeneam fete și râdeam de ele,dar nu i-aș putea face așa ceva Alessiei.
Al. Lasă,Justin. Se rezolvă!
*la club*
Era plin deja de drogați si bețivi,și e numai 10 juma'. În spate,acolo era masa noastră. Sebastian a venit și mi-a spus:
-A venit și Justin!
-Da. Am venit.
-Eu am marfă bună azi.
Și,pe masă a pus 70-80 grame de cocaină.
Eu. De unde dracu' le ai?!
Se(Sebastian). Am sursele mele.  
-Hai să jucăm "Adevăr sau Provocare"! a zis Brian.
Ultima dată,m-am cuplat cu Elena de la jocul ăsta. Dar de ce nu? Am ales echipele:Eu-Elena;Alex-Maria(pot sa jur că Alex radia de fericite);Chris-Laura(și ăsta era fericit,doar eu nu);Brian-Clara;Terence-Eva;Harry-Ade;(ăștia 6 sunt împreună) si Alan-Jess(niciunul nu e prea fericit). Sebastian a spus că Elena să-i  pună ce căcat îi pica.
El. Seb,A/P?
S. Provocare.
El. Te provoc să o iei pe fata aia blondă s-o f**i!
Dupa 1 oră blonda a plecat plângând.
Maria a fost pusă sa bea un shot de vodcă,Alex să spună dacă mai e vir**n(da,ironia sorții), Laura să danseze pt. Chris,Chris să se sărute cu Laura(și așa s-au cuplat),Brian să-i spună maică-si că e beat mangă(chiar era), Clara să bea o juma' de sticlă de vodcă, Terence să o f**ă pe Eva, Eva să o cheme pe Roxi(care a venit,și a fost pusă să facă temele lui Chris o săptămână), Harry să urle în club că Adelina e viața lui(chiar e), Ade să-l sărute pe Harry,Jess să se f**ă cu un necunoscut din club(făcută). Jess l-a pus pe Alan să tragă dintr-o țigară. Alan s-a uitat la mine,iar eu,fiind beat,i-am spus ca da. Ce mai pot să spun decât ca Alan nu s-a simțit super ok după?! Eu am pus-o pe Elena să meargă săptămâna asta pe centură(tuturor le-a căzut fața). Însă,eu am spus asta pentru că,dacă,prin absurd, Ale ar veni acum aici,cred că mă va urî tot anu' (ceea ce nu-mi doresc să se întâmple),așa că nu prea aveam chef de asta acum.
El. Justin adevăr/provocare?
Eu. Provocare!
El. Te provoc să tragi dintr-o țigară cu cocaină aici si ACUM!!!
Alan,Alex,Chris și fetele(fără Elena) se holbau la mine.
El. Hai Justin. E doar o provocare.
A. Justin,frate...
C. Bă,spune nu,ieși dracului din joc,dă-l încolo...
Al. Justin,poți s-o pierzi!
El. Justin,doar nu lași o fraieră să te ducă cu sorcova,nu?
Eu. Dă-mi-o! ACUM!
Băieții păreau supărați. Alan în special.
Elena mi-a dat-o,dar,de proastă ce era,a pus atât de multă că,după ce că eram beat,am tras o dată și era și mai rău:eram și beat și drogat. Pentru o fracțiune de secundă,am uitat de tot.
Maria Pov.
Curând,Justin era foarte ciudat. Ba era nervos,ba vesel,ba trist. În fond,era  drogat. Atunci,prima persoană la care m-am gândit a fost Alessia.
Dar nu am putut să-mi termin ideea,că Alex și Chris s-au ridicat și s-au dus spre Justin,care începuse să se bată cu un tip brunet. Chiar dacă au încercat,nici Brian/Terence nu au putut să-l oprească. Alan a si pus:
Al. Cum să-l oprim? Justin!
J. Ce vrei copile?
Al. Potolește-te!
J. NU VREAU! MIE NU-MI SPUNE NIMENI CE SĂ FAC!!!
Justin aproape a urlat,așa că jumătate din club se uita la noi. Dar,uitându-mă mai atent,Alex,Chris,Alan și încă 2 băieți s-au bucurat de un pumn primit de la Justin.
Al. Cine dracu-l oprește pe ăsta!
Eu. Alessia!
Alessia Pov.
Cum am ajuns,am adormit. Dar, la 12:30 telefonul a început să sune
Eu. Alo,Maria?
M. Alessia! Știi clubul Red's?
Eu. Da. De ce?
M. Justin are probleme!
Eu. Ce?!
M. Justin S-A DROGAT!Alo? Ale?
Eu. Vin acum!
Chiar dacă mă doare,trebuie să-l ajut pentru că îl iubesc. Da știu că uneori e prost,dar nu pot să-i spun. Totuși,el e mega popular,eu sunt o tocilară.
*după ce ajunge*
Nu a fost greu să văd unde erau. Toți se îngrămădeau. Când mi-am făcut loc(urăsc înălțimea asta!!), Justin îl bătea pe un fost coleg,Mark.
Eu. Mark!
Nu numai Mark avea probleme. Elena plângea(ea nu e așa importantă),Alan,colegul meu de clasa,Alex,Chris erau și ei loviți.
Al. Ale,fă ceva. Toți am încercat...
A. Nu vrea să ne asculte...
C. Iar ajunge la poliție...
Eu. Hei...
Dar m-am enervat și,la un moment dat,         m-am băgat în fața lui Justin.
Al. Alessia ce dracu' faci!?
M. Alessia!
Eu. JUSTIN OPREȘTE-TE!
Atunci,Maria a țipat.
Și chiar avea motiv:după ce m-am băgat în fața lui Justin,a încercat să dea,dar,când m-a văzut s-a oprit.
J. Al?
Eu. Da. Ce ai făcut?
J. Doar am băut puțin...
Eu. Justin, te-ai drogat. Și nu puțin...
J. Hai,Al,nu mi-am tras-o cu nimeni!
Al. Justin...
Atunci,fără să-mi pese de cine era acolo,că mă făceam de râs sau că riscam să fiu lovită(mai puțin probabil) i-am tras o palmă acolo,cu toata șatra lui.
J. De ce mă lovești? Am timp și de tine!
Eu. Justin eu NU sunt o jucărie! Eu NU vreau să te rănesc,dar TU O FACI! Eu NU vreau să-ți bați joc de mine! Eu NU
sunt doar o "distracție"! EU CHIAR TE IUBESC!
Atunci,Justin s-a uitat la mine. Maria,Roxana,Alan Alex,Chris si Ade au vrut să vină să vorbească cu mine,mai ales Alan. Dar eu am continuat:
Eu. Da. Chiar te iubesc! Poate oricine să plângă,să râdă sau să mă ia peste picior, că oricum toți o veți face mâine,când veți fi trezi,mă veți bârfi. Dar știți ce?! Nu am venit la EAC ca să mă batjocoriți,că oricum așa era și acasă!
Apoi,m-am uitat la Justin când...
*Fl. Back*
Tata se uita la mine cu ochii ăia căprui de care mi-era frică. Când se uita la mine,și era beat,erau singurele momente când vroiam să fug de acasă...
*End Fl. Back*
Justin Pov.
Când am văzut-o,era să o lovesc, exact opusul a ceea ce vroiam să fac cu ea. Ma uitam în ochii ăia mici și verzi. Parcă acum ochii ei erau al dracu' de verzi,ca niciodată. Atunci,o lacrimă i-a curs pe obraz,chiar dacă nu vroia să plangă. Nu aici și nu acum. Probabil ar fi vrut în camera ei. Mi-am dat seama că trecutul ei nu era foarte diferit de al meu.
Eu. Alessia...
Dar nu m-a auzit. De ce? Pentru că s-a întors și a fugit.
"Eu nu sunt doar o distracție!" Nu,nu esti.
"Nu am venit la EAC ca să mă batjocoriți,că oricum așa era și acasă!" Ce vroia să spună?
"EU CHIAR TE IUBESC!". Dintre toate,asta m-a lovit. Rău. Ea chiar mă iubește,nu i-a fost frică săvo arate. Dar acum,când văd că nu doar pe  ea  am rănit-o,ci și pe Alex,Chris și Alan.
Alex și Chris m-au mai  văzut așa. Ei oricum nu se supară. Dar Alan  nu m-a văzut.
Acasă,că nu mă puteam duce naibii la colegiu așa,drogat și beat, Alan m-a rugat(ceva imposibil de priceput la 1 noaptea) să vin acasă.
Ajuns acolo,frati-miu se așează pe canapea.
Al. De ce?!
Eu. Ce?
Al. De ce ai făcut asta,Justin?
Eu. Alan,a fost doar o dată.
Al. Când te-am văzut eu,nu?!
Alan a început să țipe,lucru care nu-i stă în fire.
Eu. Calmează-te. O să treacă.
Al. Da. La mine,fiind că mi-ești rudă,dar ea?
Eu. Alessia...
Încă nu pot să-mi-o scot din cap. O plac prea mult. Asta trebuie să nu se mai întâmple.
Eu. Băga-mi-aș(cenzuram din motive conform legii-dupa 2 min.). Și mâine am școală,cum mă voi vedea cu ea?
Al. Justin,stai o perioadă mai departe. Las-o să uite...
Eu. NU POT!Să-mi bag picioarele,O IUBESC PREA MULT!!!Alan,nu pot să-i uit ochii,avea niște ochi a dracului de verzi.
Al. Justin,îți spun 2 lucruri în seara asta:1 ca frate te sfătuiesc să te abții de la asta și 2 în calitate de prieten al Alessiei,îți jur că,dacă vreodată mai o rănești,te omor!
Pe Alan îl cred în stare. Dar vreau să aflu ceva... Trebuie să-i aflu trecutul.
Eu. Mersi Alan! Noapte bună!
Al. Noapte bună! Sper că, partea trează să fi înțeles mesajul!
Eu. Ok,ok!
Și așa se termină ziua asta de căcat,dar încerc să adorm cu ochii lui Ale în cap...

HI PEOPLE!I'M BACK! DUPA TEZE SI ALTE CELE,M.AM INTORS. ASTA.I CAPITOLUL DE REVENIRE.2357 CUVINTE. LUNG CAP. EVER. SPER SA VA PLACA,SI PUTETI DA SI O 🌟 SAU UN 👀LA MEDIA E O POZA CU OCHII ALESSIEI LA CEARTA CU JUSTIN(APROAPE PERF 🌟).
APP. URMARITI (RECOMAND,DACA VRETI)CARTEA " PROMISIUNI INCALCATE" DE CarinaAlbu❤❤❤ VA PUP PRUNCI LOIALI(POATE DIN TORINO/MANGALIA😂😑)


                         

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 10, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ColegiulWhere stories live. Discover now