Chemo, en een schrik

224 12 5
                                    

Heyyy,

Sorry van het laatste stukje, ik moest iets in mijn prive leven doen...

Ik ben er een beetje aan verslaafd geraakt om te schrijven.

Hier komt nog een stukje .

Ik hoop dat jullie nog tips hebben

Louis POV

Ik zei Doei en liep weg. Ik was helemaal de tijd vergeten, omdat ik bij Gemma en Harry was. Harry is zo lief!!

Ik loop met Liam mee, om de chemo te doen. Ik word er zo moe van.

Na de chemo brengt Liam me naar me kamer, Harry zit nog te wachten, op mij. Liam rijd me naar mn bed, en helpt me uit de rolstoel. Ik ben zo moe, Liam is ernog. Harry vraagt alleen ons: 'Mogen onze bedden naast elkaar? Want we hebben eigelijk niet zoveel, en we moeten elkaar steunen.' Liam denkt na, en roept een zuster erbij, en ze overleggen wat, en knikken beiden en zeggen: 'We helpen jullie wel' en ze beginnen te helpen. Ik kijk Harry aan, en knik als een bedsnkje.

Harry POV

Als Liam en de andere zuster weg is, ga ik maar even bij Louis liggen. Louis valt alsnel in slaap, hij heeft zijn hoofd op mijn borst, en slaapt als een prins. Ik voel kriebels in me buik. Mijn ogen worden zwaar en val snel in slaap.

*volgende ochtend*

Ik word wakker, en Louis ligt nog lekker te slapen, op mijn borst. Ik kijk op mijn wekker en zie dat het 09:48 is en denk ik maak Louis wakker. Ik schud Louis heen en weer, tot dat hij wakker word. Hij zegt: Hey Hazza , hoe gaat het?' 'Gaat wel goed, met jou?' Vroeg ik. Voordat hij kon antwoorden ging zijn telefoon, en schrikt, hij kijkt met grote ogen naar het beeldscherm van zijn telefoon...

WIE ZOU DAT ZIJN??

Hebben jullie nog tips? Ik ga morgen wel verder, als ik tijd heb...

Love you! De beste wensen nog vooriedereen

Xx julia

Ziekenhuis ft. One DirectionWhere stories live. Discover now