Kapitel 3

36 2 0
                                    

Dagen efter vågner jeg ved min bror kommer trampende ind på mit værelse, og åbner min dør ud til balkonen, jeg bliver så sur og beder ham om at gå ud det var ret koldt nemlig.

Jeg tager tøj, på glatter mit hår, og går ned for at få noget at spise, når det er klaret går mig og min bror ned i vores stue, for at spille noget FIFA efter noget tid, vælger vi at se film, min mor laver pandekager til os så det jo bare super, fordi de smager mega godt.

Min bror og jeg havde ikke rigtigt lavet andet hele dagen, vi lå begge to bare og sov, min mor havde givet nogle dyner til os så vi ikke frøs. Jeg vågnede lige så stille og ser at min mor havde lagt et brev, jeg prikker til Matthew for at få ham til at vågne, han vågner lige så stille og jeg fortæller at mor har skrevet, at hun først er hjemme imorgen, så hun har lagt penge til pizza

Han svare "yeees pizza, skal jeg bestille dem?"
"Selvfølgelig skal du da det" svare jeg og griner

Manden med pizzaerne kommer, han får pengene vi får pizzaerne, og vi sætter en film på. Efter lang tid banker det på døren, "jeg åbner "siger jeg stille til Matthew.

"Hej" siger jeg lidt træt
"Hej"
"Jamen kom i bare ind" det var drengen og pigen fra igår
"Jo tak"

De hænger deres jakker op, og tager deres sko af, "så var der noget siden i er kommet" spørg jeg,
"Ehmm ja vi tænkte på om i ikke havde lyst, til at spise hjemme hos os imorgen?"
"Tjoooo, det vil vi da gerne"
"Okay super, så ses vi vel bare igen imorgen"
"Hov vent" siger jeg hurtigt
"Ja?"
"Hvad er det i hedder"
"Jeg hedder Johnny, og det her er min søster Lauren, hvad hedder i?"
"Jeg er så Wilma, og min bror hedder Matthew"
"Okay, når men vi ses imorgen"
"Ja vi ses"

De tager deres ting og går, jeg går tilbage til Matthew, og han sætter filmen igang igen, efter meget lang tid finder jeg ud af, at jeg lægger på Matthew's skød, han sover så jeg sover også bare videre.

Jeg vågner i et sæt, Matthew prøvede på at løfte mig, men det gik jo ikke så godt, så jeg begyndte bare at grine, gik ned fra hans hænder og op mod mit værelse, efter noget tid spurgte han om han ikke måtte sove hos mig, jeg sagde så jo selvfølglig, og han kom ind, og vi sov.

Næste morgen vågnede jeg, og kiggede bare lidt rundt, jeg drejede mit hovede mod højre del af min seng, og der ligger Matthew, han ser så sød ud når han sover, så jeg ligger mig bare tilbage så han ikke vågner, jeg finder ud af at jeg glemte at tage noget nattøj på igår, så jeg ligger faktisk bare i undertøj, men det gør intet han er jo min bror.

Heyyyy

4 kapitel er også snart ude så vi ses snart igen xD

Johnny?(på pause)Where stories live. Discover now