Capitolul 1

578 41 21
                                    

Stam nemiscate la cativa metrii de locul crimei. Mama prietenei mele este sfasiata de un original chiar in fata noastra. Katherine incerca sa-si foloseasca puterile dar era secata. Vazandu-si mama in mainile unui original. Un vampir puternic si diabolic care nu poate fi oprit. De sute de ani se cauta o vraja sau un pumnal care il poate omori pe veci. Nimeni nu ii poate opri din a omori toata partea magica a lumii si a face rau omenirii ramase. Acesta nu este singurul ramas din  familia lui. Mai sunt inca doi. O femeie si un barbat. Elijah si Rebekah Mikaelson. Creaturi diabolice cu sange rece. Este imposibil ca cineva de aici sa nu fi auzit de ei. Filmele cu vampiri sunt doar glume proaste, pe cand in realitate inlemnesti doar cand ii vezi in persoana, nu in actiune. Sangele ti se opreste in loc si nu stii cum sa reactionezi. Din spusele Katherinei, ei pot fi adormiti doar daca cineva le infige pumnalele vrajite in inima. Ii va adormi pana cineva le va scoate. Din pacate, acestea apartin acum familiei Mikaelson. Nimeni nu le mai poate lua din mainile lor.

Katherine scapa printre buze un tipat. De ajutor si disperare. Lacrimile fiind pe fetele noastre. A cazut dintr-o data in bratele mele. Vampirul s-a apropriat de noi cu rapiditatea luminii, ridicand-o pe Katherine de guler. Frica era in ochii ei. Nu am mai vazut-o niciodata asa. Frica nu m-a lasat nici pe mine, vazand mainile lui pline de sange. Este ca o scena din filmele de groaza. Defapt, mult mai rau. Imi adun fricile si le pun deoparte. Nu am timp de asta acum. Imi iau avant si sar pe vampir, incercand sa-l dobor. El ma prinde de mana si ma arunca pe fatada unei case, inca ne terminate. Cand simt impactul cu cimentul, simt. Suna ciudat. Nu am mai simtit durere de mult timp. Sangele incepe sa-mi curga din zona capului. Nici sangele nu imi  este prieten, mereu mi se vindeca ranile. Barbatul se aproprie de mine. "Miscare gresita." , isi pune mainile la gatul meu, gata sa-l suceasca, dar ceva il opreste. "Original?" sopteste in mirare si face ochii mari. Dispare rapid, iar eu alunec cu spatele de perete, plangand de durere. Tipetele ieseau fara voie din sufletul meu. Am nevoie sa o fac. Ma simt, ma simt libera. Durerea incepe sa dispara, dar ramane puternica si victorioasa in zona capului, care sangera fara oprire. Katherine plangea in disperare, mama ei,  Elisabeth nu mai avea inima in piept. La propriu. Sangele este peste tot, ca la un macel. Este pe haine, pe fata, pe corp. Cine ne-ar vedea, ar  crede ca am ucis o intreaga turma.

Imi scot telefonul din buzunar si incerc sa apelez la mama. Este spart, dar sper ca inca functioneaza. "Da?" ma simt mai bine cand aud vocea mamei de la celalalt capat. Katherine inca tipa. Ea nu a fost ranita pshihic, ci emotional. "Originalul a fost." este tot ce pot sa spun, incarcand sa spun defapt ca originalul a venit  si i-a scos inima din piept Elisabetei.  "Unde?" deja era panicata. "Acasa." spun si aud o usa scartaind. Era mama. Era ingrozita si ne-a ridicat pe toate trei, ducandu-ne in casa.

 

*

 

Peste cateva minute o vad pe mama in fata mea. Imi pune mana pe frunte sa ma verifice. Tocmai am luptat cu un original, dar cel mai grav este ca mama prietenei mele s-a stins. "A luat-o Thalia." Imi raspunde la ganduri. Thalia este un varcolac din cercul mamei, unul dintre cei mai puternici. A trait in padurea de marmura de cand se stie. Mama ei a murit cand i-a dat nastere, deoarece era doar o pamanteanca. Este o corcitura intre om si lup. Mama mi-a povestit ca tatal meu era un vampir, iar ea fiind varcolac, au creeat un hibrid. "Unde e Katherine?" intreb si ma ridic in picioare. Ranile s-au vindecat. "Este sus." imi spune si urc pe scari. Rochia mea este inca plina de sange, in vremurile astea nu avem voie sa purtam pantaloni, ca barbatii. Desii, mie ideea imi surade. Trebuie sa avem autorizatie de la garzi. Este o lege, de la Revolutia Franceza. Veche de mai bine de 200 de ani . .

Statea pe pat dormind, plina de sange din cap pana in picioare. Am luat carpa de pe soba si am luat apa rece intr-un vas. Nu am de gand sa o las asa. Am inceput sa o curat pe obraz, iar ea si deschide ochii. Speriata, am facut doi pasi in spate, iar ea se ridica, acum curata. Arata speriata "Stiu cine era vampirul."  are viziuni, mai nou. Nu sunt totusi clare. Au fost in trecut, prezent sau se pot adeveri in viitor. M-am asezat pe pat asteptand un raspuns concret. "Nu vreau sa te sperii, nu stiu daca este adevarat. Stii ca nu sunt clare. . "  isi pune mana pe umarul meu, iar tot sangele dispare, acum lasand rochia alba, mai imaculata decat o stiam. Mirarea apare pe fata mea, iar ea imi face semn sa coboram jos. Am urmat-o nedumerita. "Doamna Johansen?"  spune ingrijorata. . Mama ei a murit. Inca nu m-a intrebat de ea. Ce ar trebuii sa ii spun, defapt? "Am aflat ceva despre originalul care ne-a atacat astazi." ii spune, iar mama isi pune mana pe frunte. Ce poate fi asa rau? Ce? A mai omorit rude din familia noastra? Nu e chiar o noutate.

"In 1773 spre 1774 defapt v-ati intalnit cu acest domn." spune si isi misca inelul care o protejeaza in nervozitate si ingrijorare. "Cine e?" intreb si ma indrept spre ea. Imi da mana. "E cineva diabolic si trebuie sa stati departe de el. Discutia este terminata acum."  spune cu o privire serioasa, dar totusi ingrijorata.

"Trebuie sa ne spuneti acum, altfel nu o putem ajuta pe Jacqueline sa-si gaseasca tatal. Poate gasim acolo un raspuns sau un indiciu." Khaterine se explica si asteptam o reactie care nu mai vine. "Nu va mai trebuie alte explicatii." , "De ce? Am nevoie sa stiu." spun "Este tatal tau." imi spune lipsita de emotie, iar ochii mi se maresc usor la vorbele auzite.

Ziua asta nu poate fi mai buna. 

____________________________________________________________________________ 

Hey :D Am inceput o noua carte. *Cred ca ati vazut deja sau ati citit* Um, nu cred ca va fi fan-fic. Poate este putin, deoarece sunt trei actori din "The Originals". Am evitat scurtaturile de gen "Kath" pentru ca este prin anul 1800 si am considerat ca inca nu este politicos. Cand se va ajunge in 2014 sau in 3.000 (cine stie ce imi mai vine in cap) le voi da si o porecla :D Sper ca v-a placut si veti citi in continuare. Am si un trailer facut de Criss Dark (numele de Facebook) Multumesc si celor care m-au sustinut pana acum si celor care se alatura. P.S. nu pot sa pun trailer-ul in multimedia. Nu ma lasa. Uitati un link: https://www.youtube.com/watch?v=5EgAFHKU_qo

Oh. Poza sangeroasa cu Jacqueline  (Chloe Moretz) in multimedia ------->

Nici nu stiu la ce persoana sa dedic acest capitol. :/ sunteti prea multi cititori (prieteni) geniali:/

Daca v-a placut, nu ezitati sa lasati un comentariu si un vot :D

Un an nou fericit si impinit! Sa vi se indeplineasca toate dorintele pe 2014. Dorinta ("In viata de pe Wattpad") mea este ca "The Hibrid" sa ajunga o poveste cunoscuta *vise* si sa fac 500 de followers pe wattpad *alte vise*. :D Dau follow toti cititorilor <3

VA IUBESC! <3 <3

The Hibrid (Pauza)Where stories live. Discover now