Kapitel 5

1K 8 1
                                    


Nu har jag varit här inne i 5 år. Och om några dagar fyller jag 16 år. När jag satt i min säng halv vaket såg jag den lilla lappen som jag skrev när jag hade varit här i några dagar. Jag gick till den och började läsa där stod såhär:

Hej mamma!
Jag saknar dig massor och jag har blivit kidnappad av en gubbjävel. Jag är jätte smal eftersom jag bara får en liten torr fiskbit var 4 dag ibland går det mycket längre och ibland får jag den jätteofta. Snälla ge inte upp hoppet av letan efter mig. Jag är här i en källare i ett brunrött hus. Snälla hitta mig jag vill inte va här resten av mitt liv...... Stora kramar ifrån din älskade dotter Madelene.

När jag hade läst klart det började det komma tårar. Man hörde hur han närmade sig dörren så jag gömde snabbt lappen men han hann se den.
- vad var det? Sa han surt.
- inget som du skulle bryr dig om! Sa jag ledsen.
- visa det nu annars slår jag dig. Sa han bestämt.

Jag gav honom lappen. Han kollade på det snabbt sedan undra han vad det var. Jag sa att jag lovade att jag skulle va knäppt tyst och va super snäll och göra vad han säger. Han tog lappen och gick ut ifrån rummet. Jag gick snabbt till dörren men hörde bara hur lappen revs i sönder.  Med tårar på kinden gick jag och satt mig i sängen.

KidnappadDär berättelser lever. Upptäck nu