PROLOG / 1.DÍL

17.3K 482 33
                                    



"Dojíš to, jinak nikam nejdeš, Clary." řekl mi můj nevlastní otec, když jsem se chystala zvednout se od stolu.

"Nedojím. Za pět minut přijede Mike a já nechci aby čekal, " odsekla jsem mu a bez vyslechnutí dalších jeho komentářů jsem odešla nahoru do svého pokoje.

Mike stejně bude čekat. Ještě jsem totiž nebyla ani oblečená a namalovaná . A jak se znám dlouho mi to trvá.

Vzala jsem si na sebe černé silonky, jeanové šortky do pasu a do nich jsem si zastrčila bílé tílko. Obličej jsem potřela make-upem a na horních víčkách udělala silné černé linky. Přidala jsem řasenku, akorát když mi v kabelce začal vyzvánět mobil. Musel to být Mike. Nazula jsem si boty, přehodila přes sebe koženou bundu, do ruky jsem si vzala kabelku a vyběhla z pokoje dolů po schodech.

Mé nevlastní rodiče a jejich řeči jsem ignorovala. Nikdy jsem je neposlouchala a nikdy nebudu. Moje máma s tátou jsou už deset let mrtví a tihle dva nemají žádné právo mi říkat, co mám a nemám dělat.

Před domem na mě čekal Mike v jeho chevroletu a už na mě troubil, abych si pospíšila. Otevřela jsem dveře od jeho auta a vhupsla dovnitř.  Hned jsem Mika objala. Byl to něco jako můj nejlepší kamarád. Ve všem mi pomohl a když myslím ve všem, opravdu myslím VŠECHNO.

"Připravena na párty? " zeptal se mě a já přikývla.

"U koho to vlastně je?" zeptala jsem se a on se usmál.

"Holky z Kappy pořádají oslavu jejich hlavní barbie. Nemám je rád, ale sejde se tam celá naše škola, " řekl Mike a na jeho tváři se vykouzlil úsměv.   "Takžeeeeee! Mega party, Clary!" řekl a oba jsme začali nadšeně ječet a mávat kolem sebe rukama.

"Dobře.  Tak už jedeme ať stihneme vypít co nejvíc , " řekla jsem, když jsme se oba uklidnili. Mike přikývl a nastartoval.

"Doufám, že máš plavky,Clary." Řekl mi Mike. "Kappa holky jsou posedlý bublinkovýma koupelema a myslím,že nikdo nezůstane suchý, "

Sakra.

"Nepotřebuju plavky," řekla jsem se smíchem a Mike se také zasmál.

"No jo, zapomněl jsem, že mluvím s Clary," řekl a oba jsme se zasmáli.

___________________________________

Takžeeeee THIS IS MY NEW STORY!!

Vítejte stáří známí, noví kamarádi nebo lidé, kteří se neozývají, ale stejně tady jsou! Rozhodla jsem se, že jelikož končí Breathless (můj předchozí příběh) přidám prolog / 1.díl k mému novému příběhu RED :)) Bude to hlavně o Harrym (johoo), ale také tam budou podstatní ostatní členové 1D. A nebudou známí :)

Kdyby mi někdo chtěl vytvořit trailer, napište do zpráv a já vám tak nějak shrnu o čem to má být ;) Snad tomu dáte šanci, za chvíli se to rozjede a poznáte nové lidi v příběhu :)

Clary si představuji jako Sashu Pieterse a kluci jsou prostě kluci :)

Kdyby něco, ozvěte se mi ;) a jinak.. Další díl přidám až definitivně ukončím Breathless a nebo až u tohoto dílu bude 30 votes :)) tak se snažte a bude další! 

Děkuju!!  :***

~Markétaaaa :))

RED // 1D FanFic CZKde žijí příběhy. Začni objevovat