sapte

3.6K 200 23
                                    

-Louis, ce faci acolo? l-am intrebat pentru a doua oara, de data asta primind o felie de placinta drept raspuns. Credeam ca toca legume. Ai facut placinta? am sarit ca un copil mic, facandu-l sa chicoteasca.

-Amber, Blair, la masa!  Nu sunt chiar de lepadat, sa stii, mi-a spus facandu-mi cu ochiul.

Am zambit si am fugit in living, fericita ca am apucat sa imi fac un dus si sa ma imbrac cu ceva decent. Cei doi m-au urmat si am decis sa ne uitam la Sweet November, desi Louis insista sa urmarim The notebook, iar Amber era hotarata sa ne faca sa ne uitam la un film cu Johnny Depp.

-Louis, cu ce ai facut placinta asta? Sunt destul de sigura ca nu am altceva in afara de frisca si fulgi de ciocolata in casa. Nu ne otravesti, nu?

-Hai sa lasam asta deoparte. Mai bine spune-mi tu, cu ce erai atat de ocupata incat nu puteai iesi cu mine? Mor de curiozitate.

-Nu-i asa ca il iubiti pe Keanu Reeves? l-a intrerupt Amber, stiind unde va duce discutia asta.

Am mimat un "Multumesc" si m-am indopat cu placinta, astfel nemaiputand sa ii raspund lui Louis la orice intrebare incriminatoare mi-ar mai pune. 

Satenul a oftat, rotindu-si irisii albastri. Trebuie sa recunosc, chestia asta e chiar buna. Si mai arata si bine... Baiatul asta e perfect, oare din ce o fi facut? Incep sa gandesc ca Amber si nu imi place asta. Daca ma gandesc mai bine, celor doi le-ar sta bine impreuna. Sunt sigura ca blondina ar accepta propunerile lui indecente si pariurile stupide, iar lui evident ii plac formele pline si vocea ei pitigaiata. Nu inteleg ce au baietii cu ea. Imediat ce Harry a vazut-o, aproape ca a sarit pe ea, iar Louis se simte bine sorbind-o din priviri. Poate ca topul negru si sutienul rosu de dantela sunt de vina. Sau buzele ei pline, dar probabil sunt soldurile pe care le misca excesiv de mult cand merge. Picioarele lungi ii sunt mereu puse in evidenta de pantofii cu toc si fustele scurte pe care cred ca le cumpara de la sexshop. Nu foloseste ruj rosu, insa luciul de buze face orice barbat sa vrea sa o sarute, iar ochii ii sunt mereu plini de dorinta. Parul blond ii incadreaza perfect fata rotunda, iar pielea ca de portelan, foarte ingrijita, o face femeia perfecta. Cand eram mica, spuneam ca as iesi cu ea daca as fi baiat.

-Stii, Louis, mi-ar face placere sa mai stam si sa mancam placinta, dar eu si Amber avem niste chestii foarte importante de facut. Chestii de fete.

-Bine, vin sa te iau diseara la sapte. Te scot la o inghetata.

-Mai bine vino aici, eu am o intalnire, deci veti fi singuri. Dar pana atunci, avem nevoie de putin timp ca sa ma pregatesc. Stii cum e: machiaj, haine, scenarii facute in dus... Treaba de fete.

Satenul s-a ridicat, lasandu-si farfuria acum goala pe masuta de cafea si s-a indreptat spre usa, facandu-ne cu mana inainte sa plece. Mi-a facut cu ochiul si a zambit, apoi a iesit din apartament.

-Pa, iepuras! a tipat Amber in urma lui, cum face mereu. Am ridicat o spranceana si am chicotit, asezandu-ma langa ea pe canapea.

-Iepuras? Serios? am intrebat amuzata.

A zambit inocent, ridicandu-se si plecand in camera de oaspeti, unde locuieste momentan. Am urmat-o in liniste, si desi stiam ce se va intampla, speram sa avem doar o conversatie plictisitoare pe care doar noi sa o putem intelege.

Scotocea prin sifonier, aruncand in mine cu haine, care mai de care mai deocheate. Chiar crede ca voi purta ceva din chestiile alea. Minunat. M-am asezat pe pat, asteptand sa termine de scotocit prin dulap si chinuindu-ma sa ma feresc de rochiile si tricourile care zburau prin camera. Nu o sa ma imbrac special pentru o seara cu Louis, nu risc nimic. Si oricum nu m-as imbraca cu hainele ei, nu mi se potriesc. A spus ca are o intalnire diseara. Deja si-a gasit pe cineva? Fata asta e bolnava.

Iubeşte-mă (Louis Tomlinson AU)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum