Kap 8

26 4 2
                                    

Leias POV
Jag såg mot platsen där Nova kom gåendes, hon var inte ensam. Bredvid henne gick en liten tjej med lockigt hår och bruna ögon. De verkade vara bra vänner, jag blev genast avundsjuk. Den här tjejen fick umgås mer med Nova än vad jag fick.
" Är hon din syster?" sa James och pekade på Nova, han såg drömmande på henne och jag blev svartsjuk. Jag må vara äldst, men Nova är vackrast och den av oss som kan få alla på fall.
" Ja, det där är Nova," sa jag uttråkat, de hade kommit fram till oss nu och de blev en obekväm tystnaden. Tillslut sa den andra tjejen.
" Ehm... Hej, jag är Alyssa Carter, men alla mina vänner kallar mig Ally. Trevligt att träffas." Sen räckte hon fram handen och mig, jag skakade den och försökte mig på ett leende.
" Mmm trevligt," sa jag och betonade trevligt med hård röst.
" Leia ta det lugnt, Ally är okej," sa Nova och för ett ögonblick fick vi ögonkontakt. Hon såg sorgsen ut och jag bestämde mig för att strunta i fientligheterna. Så jag gav henne en kram, hon frös till först, men sen besvarade hon den.
" Li..." sa hon och log " jag har saknat dig."
" Och jag har saknat dig Novs," sa jag, plötsligt harklade sig Alyssa och vi slet oss ut ur kramen och såg på henne.
" Vi måste prata på en ostörd plats," sa hon.

James POV
Gud vad Nova var vacker, jag tyckte om Leia också, men Nova hade en speciell utstrålning. Typ " Mucka med mig och du muckar med döden," (seriöst James? Mucka med döden? Och förresten sluta crusha på Nova, det är Leia du ska ha!)
" Jag tror jag kan leta upp en plats med hjälp av marodörkartan," sa jag och tog fram den. " Jag lovar och svär att jag planerar rackartyg." Jag började leta efter en plats, när det där namnet dök upp igen. Aurora Grindelwald, brevid mig flämtade både Nova och Alyssa till.

Alyssas POV
Mitt hjärta slog dubbla slag när jag såg namnet.
" Hon kommer inte åt dig den här gången," viskade Nova och la armen om mig.
" Hur kan hon vara här?" frågade jag tyst samtidigt som jag hindrade tårarna från att komma fram.
" Jag vet inte, men jag kommer inte låta henne förstöra mer i ditt liv," sa hon och jag visste att hon talade sanning. Jag hade aldrig kunnat önskat mig en bättre vän.
" Hur är det?" frågade en rödhårig tjej, " oh just det jag är Roxanne och det här James och Louis." Sen pekade hon på killarna.
" Det är okej Roxanne, lite privat," sa Nova och jag blev ännu mera tacksam.
" Grindelwald, jag har hört det namnet förut," sa Leia fundersamt och jag ville slå henne i huvudet.
" Var inte Grindelwald någon svartkonstmästare för i tiden?" Frågade Louis plötsligt och de andra nickade, för att avleda deras tankar från Aurora så frågade jag.
" Var exakt på Hogwarts finns hon?" James tittade på kartan med förvåning och sa
" Här."

Sorry för cliffhangern där i slutet.  Ledsen för kort kapitel, det är kanske sex kapitel kvar av den här boken plus en epilog.
Shippar ni några?
Jag shippar Nova och Alyssa!

Always there for youWhere stories live. Discover now