"Nu-mi tăia aripile" - Vol. I

66 4 1
                                    


   Salutare lume. Îmi cer mii de scuze deoarece am devenit aşa inactivă pe Wattpad. Şcoala îmi ocupă mare parte din timp şi nu mai am timp pentru Wattpad, dar promit să mă revanşez. Nu uitați, urmează "Topul din Noiembrie" deci susțineți-vă preferații cu un vot la capitolul despre cartea lor.

Cartea de astăzi se numeşte "Nu-mi tăia aripile" ( Vol. I )  scrisă de alexfull25. Povestea o prezintă pe Bianca, o adolescentă de aproape 14 ani care îl întâlneşte pe Luka, un băiat superb de care se îndrăgosteşte.

         Sfaturi :

✅  Reciteşte capitolele înainte de a le publica deoarece apar mai multe greşeli. Fie că sunt gramaticale sau de punctuație, ele dau un aspect inestetic cărții.

✅ Dacă vrei ca povestea ta să fie una reuşită nu ar fi indicat să începi cu prezentarea directă a personajului. Învăluie totul în mister şi lasă-ne pe noi să descoperim totul pas cu pas.

  ✅ Poate o să spui că sunt mai exigentă dar cartea ta am reuşit să o citesc mai în amănunt şi am observat că la un moment dat Bianca se mută acasă la prietenul său, Luka. Tinând cont că ambii au 14-15 ani, asta mi se pare destul de nepotrivit. În plus, mama Biancăi nu se opune absolut deloc şi nici asta nu este deloc realist.

    ✴ Însă pot să spun că cartea ta te face să vrei să citeşti mai mult. A fost printre singurele pe care le-am citit complet. Coperta şi titlul sunt superbe. Ai avut inspirație când ai ales titlul. ✴

     Nota finală : 8,00. Din păcate, sunt unele greşeli pe care nu le pot trece cu vederea, dar sunt sigură că în timp vei reuşi să le corectezi. Mult succes în continuare ! ( Scuze de întârziere ).

Recomandări şi Promovări ✔ // ÎNCHISWhere stories live. Discover now