Part 2

190 14 0
                                    

Jutro je. Sunce obasjava sobu i budi me. Pokraj mene nema nikoga. Odlazim u kupatilo i obavljam uobičajenu jutarnju rutinu. Nakon toga, silazim dolje i tražim Emily. Sjedila je i gledala neki film.

"Evoo tee" - viknula mi je
"Evo me" - rekla sam joj
"Kako si spavala?"
"Ne baš dobro, imam noćne more, pa znaš, nemogu spavati"
"Ajooj, znam, budila si se svaka dva sata, jadnice"

"Hej, jesi li ti jela, kad ćemo u školu? - pitala sam je
"Jela sam, napravit ću ti sada nešto pa idemo" - rekla je

Jela sam i krenuli smo u školu. Nije mi se dalo u školu, jer me svi gnjave, ja sam njima kao "popularna". Ali ja ne mislim tako.

Svaki dan skaću oko mene i govore mi "Najpopularnija si cura u školi a još nemaš dečka, wow" na to se uvijek naživciram jer mi to već po tisućiti put govore. A onda kada to kažu ubaci se Amber Mittwoch, cura koja misli da je pametna, ljepa, popularna, a ustvari je drolja. Mislim, nemojte me krivo shvatit ali stvarno je takva. Neobazirem se na to, nego ih samo zaobiđem i odem do svoje "grupice".

Kraj je nastave. Bilo je jako naporno i dosadno. Ron me vodi kući jer je on tako htjeo.

Napisala sam zadaću, učila sat vremena i jela. Bilo je 15:00, a u 16:30 je rođendan. Počela sam se spremati jer znam da mi treba dugo. Otvorila sam ormar i izvadila crnu lepršavu haljinu, bijelo-sive štikle, smeđe najlonke(valjda se tako piše) i svijetlo rozu "pismo" torbicu. Obukla sam se i otišla u sobno kupatilo. Stavila sam zlatni lančić i zlatno narukvicu. Oprala sam lice i stavila eyeliner, maskaru, svjetlo rozi ruž i smeđi eyeshadow. Kad sam to sve završila bilo je 16:15, pa sam polako krenula.

Vozila sam Lily i Em. Stigli smo u klub "Retro eye" i ugledale hrpu muškaraca. Zgodnih muškaraca. Nisu muškarci, šta ja pričam, oni su dečki, mislim da imaju 20 godina. Otišli smo do Rona i čestitali mu rođendan. Mislim da je njegov najbolji frend bio John Kan, pošto ga je zvao brate.

Pružio mi je ruku da se upoznamo.
"Ćao, ja sam John a ti si?" - pitao me je
"Ćao i tebi, ja sam Nina" - rekla sam
"Ljepo ime, Nina"
"Hvala, i tvoje"
"Tenks, moram sada ići, vidimo se kasnije?"
"Vidimo se"
Otišao je. Bio je tako zgodan. Otvorila sam torbicu da provjerim mobitel i vidjela papirić neki. Otvorila sam ga i na njemu je bio napisam Johnov broj. Kako ga je samo uspio staviti tu? Hjoj. Okrenula sam se prema njemu i nasmijala mu se. Uzela sam mobitel i zapisala broj pod imenom "Zgodan dečko" i spremila.

Evoo ga, nastavak. Nadam se da će vam se svidjeti. Love yaaa.

PrincessDove le storie prendono vita. Scoprilo ora