Ted Bary

21 6 1
                                    

Det var en kald november kveld i New York. Gatene var fulle av folk som sikkert skulle på forskjellige fester eller var i gang med julehandelen.
Alt dette satt Ted Bary og observerte fra en søppeldunk på et hjørne av gaten Quentin. Når det kom folk forbi så de bare vekk og ignorerte han. Han var vant med det, alle gjorde det mot han. Selv om han visste de så han, alle sammen, brydde de seg ikke. Han syntes det var like greit. Han ville ikke ha oppmerksomhet.
Det hadde vært fint med litt mat eller vinterklær, men det hadde han ikke råd til. Det eneste han hadde var en slitt olabukse, en t-skjorte med en fillete jakke over, et par slitte joggesko og et pledd.
Han satt i ca. 1 min til før han hoppet ned av søppeldunken og gikk bortover veien til smuget der han hadde tingene sine. Han satte den rustne stigen opp mot veggen og begynte å klatre opp. Da han var kommet til toppen dyttet han stigen inntil veggen igjen og gikk inn i gjennom sprekken i veggen til rommet.
Her inne stod en gammel stol, en flettet kurv, en gammel seng og et bilde. Ted Bary satt seg ned i stolen og tok opp bildet. Stolen ga fra seg en lyd som hørtes ut som en baby som var misfornøyd. Bilde var av en familie, helt fremmed, men Ted likte å se på det. Likte å dra fingrene nedover den ødelagte rammen og se på de glade ansiktene. Plutselig kjente han at det ble vått på kinnet hans. En tåre rant ned på kinnet hans. Han tørket den bort med de skittne, urene hendene sine.
Han hadde veldig lyst på en familie. Noen som brydde seg om han, som holdt rundt han når han var trist. Nei, nå måtte han skjerpe seg.
Ted gikk bort til den flettede kurven og trakk opp en brødskive. Brødet var noe han hadde funnet i bakerens bakgård, sikkert noe bakeren mente måtte kastes. Det brydde ikke Ted seg om. Han mente folk i denne byen kastet alt for mye. Da han var ferdig å spise kjente han trøttheten komme på, så han gikk bort til senga og trakk teppe opp under haken. Han beholdt klærne på fordi det var begynt å bli kalt om natten så han ville ikke fryse i hjel. Øynene hans lukket seg og han seig inn i en drømmeverden

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Nov 16, 2016 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

HomelessTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon