Kapitola 6.

80 9 7
                                    

Probudila mě obrovská bolest v noze.A já instinktivně vyletěla z postele protože jsem si myslela že mi nějaký psychopat chce uřezat nohu.Ale uvědomila jsem si  že jsem na ní zraněná.A trochu si oddechla.Vzala jsem si do ruky mobil a podívala se na dnešní datum, protože trpím tím že nikdy nevím kolikátého je.V tu chvíli mě málem klepla pepka.Protože bylo pondělí.Nevím sice jak ale bylo prostě pondělí."Jaký vůl může spát dva dny! Bože já jsem kripelník "vyjekla jsem a začala se rychle oblékat.

V rychlosti jsem nasypala Akimu krmení a rychle se učesala.Popadla jsem kabelu a vyběhla jsem ze dveří.A vzala to instinktivně radši po schodech .Ale musela jsem zpomalit protože ta noha pořád bolela.Pomalejším tempem jsem vyběhla ze vchodových dveří paneláku a vyrazila směrem ke škole.

Po 5 minutách cesty jsem konečně došla před školní vrata.Ani na okamžik jsem nezaváhala a vešla jsem do  nich.Po dalších 5 minutách v šatně jsem konečně dorazila do třídy.Tentokrát se na mě všichni nedívali jak na E T mimozemšt'ana   což mi bylo divný.Posadila jsem se do lavice a hned se začala nudit.Když tu přišla učitelka s nějakým klukem po boku.,,Děti,tohle je náš nový student.....'', řekla paní učitelka.

Omlouvám se, že je to tak krátké.

Tohle jsem měla hodně dlouho rozepsané :D

Slibuju, že pokud se dostanu k další kapitola, tak bude zajímavější! :) 

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Dec 10, 2017 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Poslední naděje ( Diabolik lovers )Kde žijí příběhy. Začni objevovat